Ja, als vereniging krijg je een eigen QR-code. Hierdoor weten we wat de collectanten hebben opgehaald. Over deze opbrengst ontvang je dus ook de 50%.

Met de QR-code op het legitimatiebewijs (of het QR-brod) kan een donatie gedaan worden via IDEAL. De donateur gebruikt hiervoor de camera van zijn/haar telefoon. De donateur krijgt direct een link te zien en wordt zo geleidt nar de IDEAL pagina waar gemakkelijk een donatie gedaan kan worden.

De benodigde collectematerialen kun je zelf bestellen via een bestelformulier die je via de mail van het collecteteam ontvangt. Deze mail zal in januari 2023 verstuurd worden.

Wanneer jouw collectant aangeeft dit jaar niet te lopen kun je dit aangeven bij Glasten Krapels via de mail collecte@fondsgehandicaptensport.nl.

Dat klopt. Vanaf 1 januari 2023 werken we niet meer met het oude collectesysteem. Hiervan bent u per mail op de hoogte gebracht. Er wordt op dit moment een nieuw systeem ontwikkeld. Totdat dit nieuwe systeem gereed is kunnen de bestellingen voor de collecteweek 2023 doorgegeven worden aan Glasten Krapels via collecte@fondsgehandicaptensport.nl

De collecteweek van Fonds Gehandicaptensport vindt elk jaar plaats in april. De opbrengst is bestemd voor het uitbreiden en ondersteunen van de gehandicaptensport in Nederland. Fonds Gehandicaptensport krijgt geen overheidssteun en is dan ook volledig afhankelijk van giften uit de samenleving. Tijdens de collecteweek wordt elk jaar ongeveer € 300.000 opgehaald. De collecte week is van 2 t/m 8 april 2023.

Als collectant ga je in jouw eigen woonplaats langs de deuren om te collecteren voor Fonds Gehandicaptensport. In hoeveel straten je collecteert en hoeveel tijd je hierin stopt bepaal je in overleg met de collecteorganisator uit jouw buurt. Iedereen collecteert op zijn/haar eigen manier! De sporters met een handicap zijn blij met alle steun en waarderen ieders inzet.

Maak sport eerlijk