Doneren

 

Doneren aan het Fonds Gehandicaptensport: Als particulier kun je een bijdrage leveren door een gift te doen aan het Fonds Gehandicaptensport. Zo kun je bijvoorbeeld eenmalig of periodiek een bedrag doneren, of een legaat nalaten.

Steun ons op sociale media

 

Als particulier kun je ook een bijdrage leveren door Fonds Gehandicaptensport te steunen op sociale media. Door bijvoorbeeld onze posts te liken en te delen, kun je ervoor zorgen dat wij meer zichtbaarheid krijgen en onze boodschap aan een groter publiek kunnen laten horen.

Start je eigen actie

Op ons speciale actieplatform kun je een een lopend project of een actie steunen, of zelf gemakkelijk een eigen actie starten. Help je mee?

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak sport eerlijk