Speciaal onderwijs

 

Ben je werkzaam in het speciaal onderwijs? Wijs je leerlingen en hun ouders dan op ons fonds. Soms kan de drempel om te starten met een sport best hoog zijn. Op ons Uniek Sporten platform is voor iedereen een geschikte sport te vinden met behulp van de Sportzoeker. Ook is ons voorlichtingsprogramma (S)Cool on Wheels geschikt voor het speciaal onderwijs. Ga voor meer informatie naar onze (S)Cool on Wheels pagina.

Spread the word!

 

Maak collega’s, maar ook andere scholen, vrienden en familie in uw omgeving attent op het werk van Fonds Gehandicaptensport. Zo kunt u helpen om het belang van sport en bewegen voor mensen met een handicap onder de aandacht te brengen.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak sport eerlijk