CBF Erkenningspaspoort

 

Het CBF Erkenningspaspoort is een middel om de kwaliteit van organisaties in de sport te waarborgen. Het is bedoeld om sportorganisaties te helpen bij het verbeteren van hun werkwijzen en het realiseren van hun doelstellingen.

Door het behalen van het CBF Erkenningspaspoort laat Fonds Gehandicaptensport zien dat zij voldoet aan bepaalde kwaliteitscriteria en dat zij zich blijft ontwikkelen om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan haar doelgroep. Het CBF Erkenningspaspoort is dus een waardevol bewijs van de professionele aanpak van Fonds Gehandicaptensport.

ANBI

 

Fonds Gehandicaptensport heeft de ANBI-status. Dit betekent dat de Nederlandse Belastingdienst de organisatie erkent als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Deze goedkeuring is belangrijk, omdat schenkingen alleen belasting aftrekbaar zijn als een organisatie voldoet aan de eisen van ANBI. Daarnaast betekent het dat wij geen schenk- en/of erfbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen, waardoor er dus potentieel meer geld naar onze projecten kan gaan. Dit alles maakt het aantrekkelijk om ons goede doel te steunen. Lees hierover meer op onze pagina over schenken en nalaten.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Fonds Gehandicaptensport*
ondersteunt sportorganisaties zodat iedereen met een handicap structureel dicht bij huis kan sporten en
sport ook voor hen vanzelfsprekend wordt. Hoe wordt je bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak sport eerlijk