Is een Sportfonds hetzelfde als Crowdfunding?

Nee. Een Sportfonds is een fonds voor langere tijd, die je in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport aangaat. Niet iedereen kan zomaar een Sportfonds op Naam aanvragen. Crowdfundingsprojecten doen wij voor verenigingen en clubs die aangepast sporten  willen aanbieden of uitbreiden. Via Uniek Sporten Crowdfunding kan een vereniging of club direct al een groot deel van de financiering voor een evenement, sporthulpmiddel, toernooi of anderszins van Fonds Gehandicaptensport of één van onze matchfunders ontvangen. De rest halen ze op met eigen crowdfunding.

Kan ik meedoen aan een specifiek evenement?

We organiseren zelf evenementen of zijn vaak het goede doel van een bepaald evenement. In beide gevallen kun je je via deze webiste inschrijven voor evenementen waar we werken met een inschrijfmodule. Kijk hiervoor op onze pagina evenementen. Staat er een evenement niet tussen, laat dan een berichtje achter via dit formulier.

Hoe kom ik in aanmerking voor een Sportfonds op Naam?

Indien je een Sportfonds op naam met ons wil opzetten, kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Een sportfonds op naam moet aan bepaalde richtlijnen voldoen. Door een bericht te sturen via ons contactformulier kunnen we jouw aanvraag voor een sportfonds in behandeling nemen.

Veelgestelde vragen

Klik op onderstaande button voor een overzicht van onze veelgestelde vragen.

Onze partners

 

Als één team, schouder aan schouder, achter de sporters met een handicap. De volgende
partijen leveren als partner van Fonds Gehandicaptensport een belangrijke bijdrage
aan onze activiteiten. Ze ondersteunen de gehandicaptensport door middel van een
financiële bijdrage, producten en/of diensten.

Maak sport eerlijk