Sportparticipatie verhogen

 

Om de sportparticipatie voor mensen met een handicap te kunnen vergroten is er geld nodig, veel geld. In onze 1% FairShare® samenwerking met het Nederlandse bedrijfsleven vragen we organisaties om 1% bovenop hun totale budget voor sportsponsoring te investeren in de gehandicaptensport. 1% FairShare® = 1% sportsponsoring voor gehandicaptensport.

Wat kun jij doen?

 

In Nederland sporten bijna 5 miljoen mensen bij een sportvereniging, die aangesloten is bij een sportbond. Van deze sporters hebben circa 50.000 een handicap. Dit betekent dus dat 1% van alle aangesloten sporters in Nederland een handicap heeft. 1% FairShare® wordt ondersteund door NOC*NSF. Door gerichte en efficiënte investeringen wordt de huidige sportparticipatiegraad vergroot. Daarnaast wordt de kwaliteit en de kwantiteit van het aanbod verbeterd.

Komt jouw bedrijf ons team, samen met onderstaande spelers, versterken?

Onze 1% FairShare partners

 

Sterk als individu, samen onoverwinnelijk! We zijn blij om je te kunnen vertellen dat we reeds een aantal fantastische partners hebben die ons fonds steunen en ons helpen om onze doelen te bereiken. We stellen ze graag aan je voor:

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Fonds Gehandicaptensport*
ondersteunt sportorganisaties zodat iedereen met een handicap structureel dicht bij huis kan sporten en
sport ook voor hen vanzelfsprekend wordt. Hoe wordt je bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak sport eerlijk