Meer nieuws

Stagiair(e) gezocht!

Ben jij als 3e of 4e jaar student Sportmarketing, Commerciële Economie of Communicatie (HBO) op zoek naar een leuke, dynamische stageplek waar je echt onderdeel uitmaakt van het team? Dan kun je bij ons terecht! Op onze afdeling Partnerships is per direct plek voor een stagiair ( 40 uur per week).

Allsportsradio met Chantalle Zijderveld, Kimberly Alkemade, Bo Kramer, Tristan Bangma en Rogier Dorsman

We blikken terug op het succes tijdens de Paralympische Spelen in Tokio met zwemmers Chantalle Zijderveld en Rogier Dorsman, wielrenner Tristan Bangma, rolstoelbasketbalster Bo Kramer en atlete Kimberly Alkemade! Samen waren ze goed voor zeven keer goud, drie keer zilver en twee keer brons.

Henk Markerink draagt aanvoerderstrui over

Marc ter Haar nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Fonds Gehandicaptensport Aftredend voorzitter Raad van Toezicht Henk Markerink heeft de afgelopen tijd de nieuwe aanvoerder klaargestoomd voor de uitdaging van Fonds Gehandicaptensport: in 2030 sporten voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap, de gewoonste zaak van de wereld te laten zijn. De nieuwe voorman Marc ter Haar pakt deze rol met beide handen aan, gedreven door zijn motto “Laat niets wat je niet kan tussen hetgeen komen wat je wel kunt doen.” (John Wooden)

Allsportsradio met Johan Reekers, Jiske Griffioen en Thijs van den End

Nog een paar dagen en dan start de Paralympische Spelen in Tokio. We blikken vooruit met rolstoeltennisster Jiske Griffioen, handbiker Johan Reekers en voormalig topzwemmer Thijs van den End.

ALLsportsradio met Kimberly Alkemade, Esther Vergeer en Jetze Plat

Op naar Tokio! Met FGS-directeur Nike Boor als sidekick, sprak Robert Denneman met chef de mission Esther Vergeer en Paralympisch atleten Kimberly Alkemade en Jetze Plat.

“Rolstoelbasketbal liet mij zien wat ik wel kan”

Elf jaar geleden was een (S)Cool on Wheels clinic op zijn basisschool de eerste kennismaking met rolstoelbasketbal voor Joost Morsinkhof (22). Dat bracht hem een week later al bij een vereniging en een paar jaar later zelfs in het Nederlands rolstoelbasketbalteam. Afgelopen woensdag gaf hij op een basisschool in Almelo eenzelfde clinic waarmee het voor hem allemaal begon.