Meer nieuws

Finale verkiezing Uniek Sporttalent 2018 barst los

​​Vanaf vandaag kan er weer door heel Nederland gestemd worden voor het Uniek Sporttalent 2018. Dit wordt de allesbeslissende strijd waar per categorie één winnaar uitrolt.

"Uniek Sporten brengt je op nieuwe ideeën!"

Vlak voor de Nationale Sportweek van start ging, werden in Den Haag politici uitgedaagd om ook eens een aangepaste sport uit te proberen. Op het plein voor de Tweede Kamer konden ze rolstoeltennissen, rolstoelbasketballen en lopen op blades. Minister van sport Bruno Bruins probeerde ook vanuit een rolstoel een bal in een basket te mikken.

Stem nu op jouw halve finalist voor titel Uniek Sporttalent 2018

​Vanaf vanochtend zijn de stembussen van de 24 genomineerden in de verkiezing Uniek Sporttalent 2018 geopend voor de halve finale. Zij gaan de onderlinge strijd weer aan voor het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen om daarmee een plekje in de finale te bemachtigen.

Golfdag op Koninklijke Haagsche Golf & Country Club een groot succes!

Op maandag 17 september vond onze jaarlijkse golfdag plaats op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Naast het feit dat het een sportieve en zonnige dag was, is er een fantastisch bedrag van € 31.350,- opgehaald voor de sporters met een handicap. Een anonieme donateur heeft het bedrag opgehoogd naar € 81.350,-. Mede dankzij de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en 1% FairShare® partner BDO hebben wij dit mooie golftoernooi kunnen organiseren.

Verkiezing Uniek Sporttalent gestart

AMSTELVEEN- Het is stemmen geblazen want vanaf deze week is de verkiezing Uniek Sporttalent 2018 van start gegaan. De verkiezing geeft breedtesporters met een handicap een podium. In drie categorieën kunnen zij strijden om de titel Uniek Sporttalent 2018. De verkiezing is een initiatief van Fonds Gehandicaptensport en haar partners ABN Amro en Sublime FM. Stemmen doe je eenvoudig via de site van Uniek Sporten.

De IJsselmeer Challenge een groot succes: bijna 900 deelnemers halen ruim € 40.000,- op voor de gehandicaptensport

Tijdens de tweede editie van de IJsselmeer Challenge op zondag 19 augustus stonden bijna 900 fanatieke fietsers aan de start. De deelnemers reden de toertocht niet alleen voor henzelf maar ook voor een ander. Naast de fysieke inspanning op de fiets hebben de deelnemers gezamenlijk een bedrag van € 40.195,- opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport.