Collecteweek

Collecteweek

 

Onze collecteweek is dit jaar van 2 tot en met 8 april. Dit is een van de belangrijkste weken voor ons als organisatie. Het totaal opgehaalde geld bepaald wat wij dit jaar voor de sporters met een beperking kunnen realiseren. Hoe meer dit is, hoe beter! Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij al ruim 30 jaar samen met onze collectanten er ieder jaar weer een succesvolle collecteweek van maken. Doe jij dit jaar (weer) mee? Of je nou langs de deuren gaat,  een digitale collectebus aanmaakt of voor het aangepast sportaanbod op je eigen vereniging collecteert. Wij zijn blij met jou! Lees hier alles wat je moet weten over onze collecteweek.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

 

Fonds Gehandicaptensport is het hele jaar door op zoek naar vrijwilligers. Wil jij helpen tijdens onze collecteweek, bij een actie of één van onze evenementen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Toolkit collecteren

Jouw digitale collectebus onder de aandacht brengen of jouw omgeving laten weten dat je langs de deuren gaat met een collectebus? Maak direct gebruik van onze handige toolkit ter promotie.

Maak sport eerlijk