KPN

KPN

 

Sport moet voor iedereen mogelijk zijn, ook voor mensen met een handicap. Daarom ondersteunt KPN al meer dan tien jaar Fonds Gehandicaptensport.

Samen met KPN hebben wij tien edities van de KPN Schaatsvriendendag georganiseerd. Samen met familie en vrienden kwamen op deze dag ruim 2.000 kinderen met een beperking om te schaatsen en deel te nemen aan activiteiten rond het ijs. “Tijdens de KPN Schaatsvriendendag willen de bezoekers allereerst een mooie dag bezorgen, waarbij we het voor iedereen mogelijk maken om te schaatsen. Voor de mensen zonder handicap is het goed om zich te realiseren wat de uitdagingen en oplossingen zijn bij gehandicaptensport” (Mark Versteegen, Head of Sponsorships KPN).

Vanwege de switch van KPN in schaatsponsoring naar voetbalsponsoring wordt na tien mooie edities van de KPN Schaatsvriendendag tegenwoordig de KPN Voetbalvriendendag georganiseerd. De eerste editie van de KPN Voetbalvriendendag vond plaats in oktober 2021 op het magische terrein van de KNVB Campus. Daar hebben maar liefst 1.000 unieke sporters met familie en vrienden een waanzinnige dag gehad. Positiviteit, dankbaarheid, blijdschap, vertrouwen, vriendschap…het was er allemaal! Op naar volgend jaar!

Maak sport eerlijk