Nu doneren
<- terug naar overzicht

ONDERSTEUNING VOOR G-HOCKEY AFDELING LMHC LAREN

Stichting Aangepast Hockey, de G-afdeling van Larensche Mixed Hockey Club ontvangt een financiële bijdrage van €9.000,- van Fonds Gehandicaptensport en 1% FairShare® partner Sportlife voor de ontwikkeling van het aangepast hockey binnen de club. Deze bijdrage wordt onder andere besteed aan het uitbreiden van het G-hockey aanbod, aanschaf van extra sport- en spelmaterialen en het aanstellen van meer trainers.

G-hockeyplan 

Sportlife ondersteunt het G-hockeyplan van Fonds Gehandicaptensport, samen met 1% FairShare® partners ABN AMRO en Plantina. Het G-hockeyplan heeft als doel G-hockey structureel en dichtbij huis mogelijk te maken voor mensen met een handicap. Dit realiseert het Fonds en haar partners middels clinics  en workshops op lokale verenigingen, lokale subsidies, G-hockeykampen en de landelijke G-Hockeyvriendendag.

Verlenging samenwerking Sportlife en Fonds Gehandicaptensport

Sportlife heeft de overeenkomst met Fonds Gehandicaptensport verlengd en ondersteunt hiermee het G-hockeyplan t/m eind 2018. Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport: “Sportlife is al jarenlang partner van het Fonds en van het G-hockey. Dankzij de bijdrage van Sportlife en de partners ABN AMRO en Plantina kunnen we meer aandacht voor het G-hockey vragen, het G-hockey aanbod in Nederland vergroten en de instroom van G-hockeyleden bevorderen. We willen zo meer lokale impact realiseren zodat mensen met een handicap structureel en dichtbij huis G-Hockey kunnen uitoefenen.”