Nu doneren
<- terug naar overzicht

Officiƫle lancering van Sportfonds ParaPaard door Mariƫlle Wiegmans

Officiële lancering van Sportfonds Parapaard door voorzitter Mariëlle Wiegmans. 

Het was vanmiddag een hele mooie middag die tot in de puntjes verzorgd was. Een select gezelschap was uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de lancering van Sportfonds Parapaard. Dit alles onder het genot van een heerlijke aspergelunch op een prachtige locatie in Blaricum. Mariëlle Wiegmans zou Mariëlle Wiegmans niet zijn als zij zich niet vastgebeten zou hebben om dit allemaal van de grond te krijgen. Vanmiddag was het dan zover en werd het allemaal beklonken en is "parapaard" een feit. Vivian Boelen (commissie van aanbeveling Parapaard) opende de middag en gaf de microfoon aan Mariëlle Wiegmans (voorzitter Parapaard) en ook Nike Boor van het Fonds Gehandicapten Sport vertelde het één en ander over de hoe de samenwerking met Mariëlle tot stand is gekomen. Trots mag Mariëlle Wiegmans zeker zijn op alles wat zij heeft gedaan om dit van de grond te krijgen. Dat het Sportfonds Parapaard onder het Fonds Gehandicaptensport valt is natuurlijk helemaal super en juist voor sponsoren geeft dat een goed gevoel. De geluiden die ik allemaal gehoord heb vanmiddag waren enthousiast. Juist omdat dit allemaal onder de noemer van de Gehandicaptensport valt wil men zeker gaan meedenken en zijn er veel positieve geluiden gehoord van mensen die Parapaard gaan ondersteunen. Natuurlijk is er nog heel veel werk te doen, moeten er nog heel veel sponsoren geworven worden maar als Mariëlle zich eenmaal ergens in vastbijt dan zal ze pas rusten als het haar gelukt is. Enorm trots mag ze zijn op dit wat ze al bereikt heeft! Deze middag heeft vele nieuwe ideeën gebracht en initiatieven zijn genomen.
José Loeve was uiteraard ook aanwezig. José heeft Karel het Parapaard in haar atelier helemaal perfect gemaakt en gezorgd dat Karel er vanmiddag "top" bijstond. Ook José is een enorme drijfkracht achter sportfonds Parapaard. Karel is klaar om Nederland te veroveren en zal deze week beginnen op Outdoor Gelderland in de stand van Anemone. Volgende week staat hij op het landelijke evenement in Enter waar Mariëlle Wiegmans en Yvette van Geenen namens Parapaard in de jury zullen gaan zitten en er nog veel meer gedaan wordt vanuit Parapaard op deze geweldige dag. Het ontstaan en het hoe en waarom over Karel zal binnenkort volledig uitgelegd worden. Maar Karel is het boegbeeld en mascotte van Parapaard, want zoals Mariëlle Wiegmans zo netjes kan omschrijven, het gaat niet om haar maar het gaat om Parapaard en daar heeft José Loeve weer een groot aandeel in gehad om Karel "geboren" te laten worden.
Kortom we gaan met z'n allen een fantastische tijd tegemoet en voorop staat natuurlijk het helpen en ondersteunen van de mensen met een beperking en de maneges met hulpvragen.