Het verhaal van Mariëlle

"Ik wilde weer heel graag gaan wandelen en dan komt er wel eens een zandpad op ons pad. Met een gewone rolstoel rij je jezelf makkelijk vast. Het grote voorwiel zorgt nu dat ik wat makkelijker ongelijk terrein op kan. Dat zorgt ervoor dat ik weer kan wandelen."
Marielle Timmermans_Uniek Sporten

Het verhaal van Mariëlle

Mariëlle Timmermans heeft altijd veel aan sport gedaan en ging ook graag wandelen. Uitgerekend door een ogenschijnlijk klein ongeluk tijdens het sporten heeft ze nu een rolstoel nodig. Tijdens een korfbalwedstrijd ging het mis, vertelt ze. “Ik wilde een bal vangen, ik ben nogal lang, dus ik had de bal, maar landde op de voet van een tegenstander en zo klapte mijn voet dubbel. Het leek heel eenvoudig een gescheurde enkelband, maar ik heb te lang mijn voet niet kunnen bewegen waardoor ik complicaties heb opgelopen. Ik ben drie keer geopereerd en uiteindelijk heb ik ook een verkorte achillespees en een spitsvoet, waardoor ik geen normaal looppatroon meer heb. Ik kan in huis rondlopen maar voor lange afstanden heb ik nu een rolstoel nodig. Ik kan dus niet meer korfballen of hardlopen, dat is voorbij.”

Weer wandelen

Omdat ze weer graag aan haar gezondheid wilde gaan werken, deed ze via Uniek Sporten Hulpmiddelen een aanvraag voor een sportrolstoel met voorzetwiel. Met twee type banden kan ze daarmee nu op ieder terrein wandelen.

Ik wilde weer heel graag gaan wandelen en dan komt er wel eens een zandpad op ons pad. Met een gewone rolstoel rij je jezelf makkelijk vast. Het grote voorwiel zorgt nu dat ik wat makkelijker ongelijk terrein op kan. Dat zorgt ervoor dat ik weer kan wandelen.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Het verhaal van Resul

Signe_Uniek Sporten

Het verhaal van Signe

Het verhaal van Dianne

Maak sport eerlijk