Het verhaal van Valentin

Valentin vindt het fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen. Daarom deed hij mee aan onze campagne rond La Vuelta Hollanda. Hij hielp ons met geld inzamelen voor sporthulpmiddelen. “Ik heb niet zoveel met wielrennen, maar ik vond het wel een goede actie!”

Het verhaal van Valentin

Dankzij de opbrengst van La Vuelta, een sponsorbijdrage van gemeente Den Bosch en een bijdrage van Uniek Sporten Hulpmiddelen heeft hij ook zijn eigen elektrische rolstoel aan kunnen schaffen.

En deze had hij hard nodig! Valentin heeft de spierziekte SMA. Zijn spieren krijgen te weinig prikkels waardoor ze steeds slapper worden. Naast dat hij rolstoelhockey heel erg leuk vind, is het door zijn spierziekte ook een van de weinige sporten die hij kan doen. Zijn oude vertrouwde hockeyrolstoel liet hem af toe in de steek, maar nu kan hij weer zonder zorgen meedoen.

Hij is heel fijn om mee te rijden en echt een verbetering tegenover mijn oude. Ik wil jullie bedanken voor het vergoeden en helpen!

Nu nog zijn droom waarmaken: spelen in de hoofdklasse. Zet hem op Valentin!

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Het verhaal van Lucas

Peter Blom_Uniek Sporten

Het verhaal van Peter

Het verhaal van Kiki

Maak sport eerlijk