Meer nieuws

Collega gezocht!

Het Collectebureau zoekt op korte termijn een nieuwe medewerker Relatiebeheer clubs en instellingen.

​Uniek Sporten tekent mee in Sportakkoord

Wij gaan sporten toegankelijk maken voor iedereen; praktisch, sociaal, financieel en ook vindbaar. En dat als een team; ieder op zijn eigen specialisme, net als in het veld. Uniek Sporten samen met sportbonden, gemeenten, VWS, Sportkracht 12, MEE NL en 4 andere maatschappelijke partijen. Want zo is geen uitdaging te veel en geen obstakel te groot.

Uniek Sporttalent 2018 van start

De verkiezing Uniek Sporttalent 2018 is van start gegaan. Nomineer jouw favoriete sporttalent voor deze mooie titel!

2.000 sporters met een verstandelijke beperking afgelopen weekend actief!

Dit weekend zijn met succes de Special Olympics Nationale Spelen 2018 in de Achterhoek georganiseerd. Er gingen maar liefst 2.000 sporters met een verstandelijke beperking de sportieve strijd aan met elkaar.

Stagiair gezocht!

Fonds Gehandicaptensport is op zoek naar een enthousiaste en energieke 3e jaars student(e) (4e jaars in overleg) communicatie en/of journalistiek die het team Voorlichting & Besteding komt versterken. De werkzaamheden zijn breed, maar afhankelijk van je startperiode ligt de focus op het project ‘Uniek Sporttalent 2018’ dat nog voor de zomer start en loopt tot en met september.

Special Olympic Sportdagen voor speciaal onderwijs dankzij sponsorloop voor Fonds Gehandicaptensport

Op woensdag 16 en donderdag 17 mei maken ruim 450 leerlingen van het speciaal onderwijs in Zaanstad kennis met 7 verschillende sporten tijdens de Special Olympic Sportdagen! Lokale verenigingen geven clinics aan kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kinderen met een gedragsstoornis op het Sportpark de Kuil in Zaandam. Het beloven mooie sportdagen te worden!