Ons nieuws

Versterking voor bestuur Fonds Gehandicaptensport

Met de komst van Henk Markerink als voorzitter en Frans van Steenis, Bob van Oosterhout en Peter van Keulen als bestuursleden is Fonds Gehandicaptensport op sterkte voor de toekomst. Met het 9-tal ‘zwaargewichten’ zijn alle belangrijke expertises ingevuld.

PDC ondersteunt Fonds Gehandicaptensport en para-darts met een donatie bij iedere 180-er

Op woensdag 18 en donderdag 19 april vindt de Premier League Darts plaats in Rotterdam Ahoy. Fonds Gehandicaptensport is als goede doel gekoppeld aan beide edities. Om para-darts in Nederland te ondersteunen, doneert de internationale dartsorganisatie PDC € 180,- aan het Fonds bij elke 180-er die wordt gegooid.

Edities Premier League Darts in Rotterdam in teken van Fonds Gehandicaptensport en para-darts

Op woensdag 18 en donderdag 19 april vindt de Premier League Darts plaats in Rotterdam Ahoy. Naast de Nederlandse toppers Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld is de absolute wereldtop twee avonden live te bewonderen. De internationale dartsorganisatie PDC heeft de exposurerechten tijdens de edities in Ahoy geschonken aan Fonds Gehandicaptensport.

Schaatsplezier in de Elfstedenhal

​Elke dinsdagavond in de afgelopen winter opende de Elfstedenhal hun deuren voor mensen met een verstandelijke beperking om op een speelse manier te leren schaatsen.

600 sporters met een handicap in actie tijdens de Heliolympics

De Heliolympics wintereditie is een bijzonder evenement waarbij sporten, acceptatie, integratie, grenzen verleggen en gezelligheid voorop staan.

Mooie samenwerking tussen Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en Fonds Gehandicaptensport

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en Fonds Gehandicaptensport slaan de handen ineen en gaan de samenwerking aan. Als één team zetten beide partijen zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend en toegankelijk te maken.