Benefietdiner

Benefietdiner

Ons jaarlijkse Benefietdiner voor de Gehandicaptensport komt er weer aan! Op maandag 6 november in het schitterende theater in Amsterdam.

Denk niet wit, denk niet zwart…
Dit jaar staat het Benefietdiner in het teken van ‘Denk niet wit, denk niet zwart, denk in kleur’. Dit thema symboliseert de tegenstellingen die we nog steeds kennen binnen de gehandicaptensport. Maar ook de uitdagingen waar mensen met een beperking dagelijks mee te maken hebben. Fonds Gehandicaptensport streeft naar gelijke kansen en een eerlijke deelname aan sport voor mensen met een beperking. Barrières zoals financiering en faciliteiten willen we overwinnen. Niet door zwart wit te blijven denken, maar door te doen.

 

Compleet verzorgde avond
Het belooft een mooie avond te worden met een indrukwekkende opening, topentertainment, voldoende ruimte tot netwerken, een culinair diner en een indrukwekkende veiling. Op professionele en humoristische wijze begeleid door onze ambassadeurs Eva Eikhout en Toine van Peperstraten.

Tafelkopers:
Wij zijn heel blij dat er nu al bedrijven zijn die een prachtige tafel hebben gekocht: Albert Heijn, Allianz, Bet City, Brunel, Cloetta, Crowe, Golazo, GX Software, I-pulse, ING, Jacks Casino, KPN, Life & Mobility, Louwman Group, Medux, Mobility Products, Nationale Nederlanden, Nationale Postcode Loterij, Nederlandse Loterij, NOC*NSF, Optisport Exploitaties, Picnic, Silema, Speedbooks, Sunrise Medical, Techonomy & Arko, The Dutch, Univé en Victron Energy.

Heb je vragen over het Benefietdiner? Laat het Diede weten:

Het programma

  • 6 november 2023
  • Avond
  • Theater Amsterdam
Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

VVV-Venlo Aangepaste Sport Xperience

Barbara de Loor op de Daikin Schaatsvriendendag in 2023

Tweede editie van de Daikin Warmste Winterdag

Impact

Uniek Sporten Dag

Maak sport eerlijk