FC Emmen G-sportdag

Hey allemaal, guess what? De vierde editie van de FC Emmen G-sportdag staat voor de deur! Zet zondag 23 juni in je agenda, want dan kun je helemaal losgaan met aangepaste sporten in het enige echte stadion van FC Emmen.

Dit te gekke sportevenement is speciaal voor mensen met een beperking. Bereid je voor om verschillende sporten uit te proberen en lokale clubs te ontmoeten. En wist je dat we toptrainers hebben die de clinics leiden? Plus, voor wat extra fun, kun je meedoen aan diverse voetbaluitdagingen geïnspireerd op TikTok, georganiseerd door niemand minder dan Gerkicks (ja, die met meer dan 230.000 volgers op sociale media!). En waarom niet samen met Gerkicks je eigen voetbalvideo maken voor op social media?

We zouden het geweldig vinden als deelnemers hun eigen supportersclub meenemen – vrienden, familie, you name it! Iedereen is welkom. En rondom het stadion van FC Emmen hebben we allerlei side-events en entertainment gepland om de sfeer erin te houden.

Met steun van Fonds Gehandicaptensport en FC Emmen (Naoberschap) maken we er een knalfeest van tijdens de FC Emmen G-sportdag.

Dit staat op het programma:

  • 10.00 – 11.00 uur: Registratie en welkom
  • 11.00 – 12.30 uur: Sportrondes
  • 12.30 – 13.15 uur: Lunch voor deelnemers
  • 13.15 – 14.15 uur: Meer sportrondes
  • 14.15 – 14.45 uur: Afsluiting met uitreiking van medailles

Al enthousiast? Klaar om mee te doen of wil je meer info? Schrijf je in via dit inschrijfformulier. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Dennis Gerkes via dennis@fondsgehandicaptensport.nl. Laten we er samen een dag van maken om nooit te vergeten!

Het programma

  • 23 juni 2023
  • 10:00 - 15:00
  • Stadion FC Emmen: Stadionplein 1, 7825 SG Emmen
Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

VVV-Venlo Aangepaste Sport Xperience

Barbara de Loor op de Daikin Schaatsvriendendag in 2023

Tweede editie van de Daikin Warmste Winterdag

Impact

Uniek Sporten Dag

Maak sport eerlijk