Agenda

Ronde van het Wilhelminapark - Utrecht

Wielerplatform Utrecht organiseert twee dagen met verschillende wielerwedstrijden door het hart van Utrecht. De wielerwedstrijden worden georganiseerd voor amateurwielerrenners, handbikers en tandems. Doe jij ook mee?

Tour 'd Utrecht

De Tour d’Utrecht is een jaarlijkse toertocht voor recreatieve- en sportieve wielrenners. Handbikers kunnen tevens meedoen aan deze toertocht. Als deelnemer kun je kiezen voor jouw favoriete afstand, ben jij er ook bij?

Nationaal G-voetbaltoernooi Barendrecht

Het jaarlijkse Nationaal G-Voetbaltoernooi bij BVV Barendrecht staat weer voor de deur! Aan het toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest.
Para-cycling

IJsselmeer Challenge

Durf jij het aan? Een rondje IJsselmeer fietsen? Fonds Gehandicaptensport organiseert samen met NL Tour Rides de IJsselmeer Challenge waarbij jij je fietsend in kunt zetten voor sporters met een handicap.
Golf

Golfdag - Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

Fonds Gehandicaptensport organiseert, in samenwerking met 1% FairShare® partner BDO, een bijzonder golfevent. De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club (de oudste golfclub van Nederland) stelt haar baan ter beschikking voor dit evenement.

Ambtenarenmarathon

Op 20 september wordt op sportcentrum Papendal bepaald wie zich een jaar lang ‘Snelste ambtenaren van Nederland’ mogen noemen. Naast het leveren van een sportieve prestatie zamelen de deelnemers geld in voor de Gehandicaptensport. Ben jij de snelste ambtenaar van Nederland? Schrijf je in!