Agenda

Para-cycling

IJsselmeer Challenge

Durf jij het aan? Een rondje IJsselmeer fietsen? Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van NL Tour Rides, de organisator van de IJsselmeer Challenge. Met jouw deelname zet jij je in voor sporters met een handicap.
Golf

Golfdag - Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

Fonds Gehandicaptensport organiseert, in samenwerking met 1% FairShare® partner BDO, een bijzonder golfevent. De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club (de oudste golfclub van Nederland) stelt haar baan ter beschikking voor dit evenement.

Ambtenarenmarathon

Op 20 september wordt op sportcentrum Papendal bepaald wie zich een jaar lang ‘Snelste ambtenaren van Nederland’ mogen noemen. Naast het leveren van een sportieve prestatie zamelen de deelnemers geld in voor de Gehandicaptensport. Ben jij de snelste ambtenaar van Nederland? Schrijf je in!

Zorgmarathon

Het meest gezellige sportevenement voor (sportieve) medewerkers, bestuurders/directieleden uit de sector Zorg, Welzijn & Sport; de Zorgmarathon! Onder het motto ‘samen de zorg in beweging brengen’ zal de 11e editie op 21 september 2018 van start gaan. Rennen jij en je collega's ook gezellig mee?
Benefietdiner voor de Gehandicaptensport

Benefietdiner voor de Gehandicaptensport

Op dinsdag 30 oktober vindt traditiegetrouw het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport plaats in de Johan Cruijff ArenA met als thema ‘een stap dichterbij’. Geniet van een mooie avond en maak kennis met interessante gasten uit de politiek, media, het bedrijfsleven en natuurlijk de sport.