VVV-Venlo G-Voetbaldag

Maak kennis met de VVV-Venlo G-Voetbaldag!

Sporten bij VVV-Venlo en video’s maken voor je socials met een populaire TikTokker. Wie wil dat nou niet? Dit kan allemaal tijdens de VVV-Venlo G-Voetbaldag op 27 oktober! Zet deze datum dikgedrukt in je agenda, want in het stadion van VVV-Venlo heb je de dag van leven!

Op 27 oktober 2024 organiseren Fonds Gehandicaptensport, Seacon Logistics, VVV-Venlo en Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg de ultieme VVV-Venlo G-Voetbaldag. Deze dag draait om onvergetelijke voetbalervaringen. Je kunt namelijk met uitdagende voetbalchallenges en coole oefeningen allerlei nieuwe tricks en skills leren. Zo speel jij straks iedereen eruit!

Video’s maken met Gerkicks

Als je iets nieuws geleerd hebt, wil je dat natuurlijk ook aan je vrienden kunnen laten zien. Daar gaat niemand minder dan Gerkicks (ja, die met meer dan 330.000 volgers) je bij helpen. Hij heeft al allerlei challenges bedacht geïnspireerd op TikTok om samen met jou toffe voetbalvideo’s te maken voor social media. Hoe vet is dat?!

Iedereen is welkom!

De VVV-Venlo G-Voetbaldag is er voor iedereen, ongeacht beperking en leeftijd. Aanmelden is gratis! Voor iedereen 😉

Wil je met een groep komen? Mail dan naar vvvvenlo@fondsgehandicaptensport.nl.

Het programma

  • 27 oktober 2024
  • 10:00 - 14:30
  • Bij Covebo stadion De Koel, Kaldenkerkerweg 182, 5915 AH Venlo

Meld je hier aan

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Coaches on Tour

Jan Janssen Classic

KPN Voetbalvriendendag

Maak sport eerlijk