Maak kennis met Saskia Morsink

Interview

Sinds 1 februari jl. is team Parapaard uitgebreid met Saskia Morsink, maar wie is ze nu eigenlijk? We stelden haar een aantal vragen.

Omschrijf jezelf
Nuchtere Twentse met de nodige humor, compassie en doe-kracht met een hart voor mensen en paarden.

Wat inspireert jou het meest aan Sportfonds Parapaard
Wat mij inspireert is het kunnen bijdragen aan zowel welzijn van mensen, al dan niet met een beperking, en paarden. Doordat ikzelf als instructeur voor en met onze doelgroep gewerkt, sta ik dichtbij de materie. Ik weet hoe hard iedereen op de werkvloer, zowel betaald als heel vaak ook vrijwillig, werken om uiteindelijk de grote glimlach te zien bij anderen, de ontspanning in het lichaam en vooral het plezier dat paarden brengen. En de zoals ik ze altijd noem ‘speciale’ paarden die dit werk kunnen en vooral ook willen doen, die vaak hard voor zichzelf zijn, rustig blijven als de ander onrustig is, in balans blijven ook al is de ander in disbalans.
In mijn ogen is het leven met paarden nu eenmaal mooier en Parapaard helpt daarbij. Stichtingen zonder winstoogmerk die regelmatig moeite hebben om hun dagelijks exploitatie rond te krijgen, laat staan geld hebben voor extra hulpmiddelen. Om die te kunnen ondersteunen met Parapaard is toch fantastisch.

Voor wie ben je bereikbaar
Voor iedereen die meer wil weten over Parapaard! Of je nu een Kareltje wilt aanschaffen, meer wilt weten over subsidies en programma’s, of een donatie wilt doen. Mail, app of bel: saskia.morsink@fondsgehandicaptensport.nl

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Charity Diner

Donatie Outdoor Gelderland

Manege zonder grenzen

Maak sport eerlijk