HK1806090045 1

Vacature stagiair(e) afdeling Partnerships

Yes! Leuk dat we jouw aandacht hebben gewekt.

😎

.

Ben jij een enthousiaste student die zich graag wil inzetten voor sporters met een handicap? Ter ondersteuning van de afdeling Partnerships zijn wij altijd op zoek naar:

Stagiair(e) afdeling Partnerships (32-40)

Lees je liever de vacature in pdf? Download deze hier 👇🏻

Vacature stagiair(e) afdeling Partnerships

Ben jij een regelneef, houd je van organiseren en zit jouw hart op de goede plek? Tijdens deze stage mag jij een bijdrage leveren aan het werven van financiële middelen voor de sporters met een handicap. Daarvoor ben je bereid om uitvoerend en begeleidend werk te verrichten, te plannen en ook zelfstandig kleine projecten te draaien. Wij zoeken iemand die organisatorisch en administratief goed onderlegd is en een flexibele houding heeft. Met enig commercieel inzicht ben je er klaar voor om de mouwen op te stropen om zo allerlei fondsen-wervende initiatieven en de bijbehorende administratieve werkzaamheden optimaal af te handelen.

Taken

  • Ondersteunen en organiseren van activiteiten met fondsenwervende mogelijkheden waar Fonds Gehandicaptensport aan gekoppeld is;
  • Ondersteunen bij de organisatie van fondsenwervende evenementen en activaties;
  • Zoeken van nieuwe kansen en benaderen van nieuwe relaties om fondsenwervende acties mee te ontwikkelen;
  • Vertegenwoordigen van het Fonds bij activiteiten, bijvoorbeeld het in ontvangst nemen van cheques.

Dit ben jij
Een enthousiast persoon (mbo’er of hbo’er) die het leuk vindt om te regelen en te organiseren en die een hart voor sport heeft! Je volgt bij voorkeur een opleiding in de commerciële richting van sportmarketing of eventmanagement of een Sportkunde opleiding. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bent niet vies van aanpakken. Je bent commercieel ingesteld en hebt een flexibele houding. Kennis van alle Office programma’s is gewenst. Affiniteit met gehandicaptensport is een pré.

Dit bieden wij

  • Startdatum: flexibel!
  • Stagevergoeding van € 200/maand.
  • Leuke, dynamische stage in informeel team.
  • Drie dagen op de zaak, twee dagen thuis werken bij 40-urige stage.

Interesse?

Bij interesse stuur je een brief met CV, o.v.v Stagiair(e) Partnerships naar saskia@fondsgehandicaptensport.nl . Wil je meer informatie over de inhoud van de stage? Mail Jan Knaap: jan@fondsgehandicaptensport.nl, manager afdeling Partnerships.

We geloven dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid van mensen met een beperking of handicap dragen bij aan onze doelstellingen. We nodigen mensen met een beperking of handicap graag uit om bij ons stage te komen lopen.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.