Subsidie aanvragen

Wat goed dat je sport voor mensen met een handicap wilt realiseren! Dit kan op twee manieren. Vul het onderstaande subsidieformulier zo volledig mogelijk in en upload de gevraagde documenten. Maar we hebben ook iets nieuws: Uniek Sporten Crowdfunding. Op dit platform kun je jouw eigen crowdfundingcampagne starten. Om bijvoorbeeld geld op te halen voor de aankoop van zitwaterski’s of het organiseren van een G-voetbaltoernooi. Alles is mogelijk en je hebt zelf de controle.

Bekijk onderstaande animatie om te zien hoe makkelijk het indienen van een aanvraag via Uniek Sporten Crowdfunding is.

Let op: vanwege ons nieuwe platform Uniek Sporten Crowdfunding komt onderstaande aanvraag via het subsidieformulier binnenkort te vervallen.

Aanvragen via subsidieformulier
Voordat je begint met invullen, download eerst de richtlijnen voor het aanvragen van een subsidie. Lees deze aandachtig door om erachter te komen of jouw sportorganisatie in aanmerking komt voor de subsidie. Verzamel alle gegevens en vul daarna het onderstaande formulier in. Wanneer er gegevens ontbreken kunnen wij de aanvraag niet in behandeling nemen.

Download hier de richtlijnen (pdf document)

Subsidie aanvraag:

Gegevens contactpersoon

Algemene gegevens

Soort handicap(s) *

Beschrijving van de aanvraag

Heb je de richtlijnen gelezen en ga je hiermee akkoord? *
Nieuwsbrief

LET OP: Zijn de bestanden samen groter dan 25MB? Dan krijgen wij uw aanvraag helaas niet binnen. Stuur de bijlagen in dit geval per mail naar: subsidies@fondsgehandicaptensport.nl

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.