Ride for ParaPaard

Rideforparapaard is een initiatief waarbij instructeurs een structurele bijdrage leveren aan Parapaard. Dit doen zij door het bedrag van één of meerdere lessen beschikbaar te stellen aan Parapaard.

De deelnemende instructeurs zorgen er zo voor dat ruiters met een handicap kunnen genieten van deze prachtige sport. Parapaard zet zich in voor de breedtesport in heel Nederland.

Initiatief uit Frankrijk
Dit initiatief is overgewaaid uit Frankrijk tijdens de beginperiode van de coronacrisis, toen alle inkomsten stil vielen. Instructeurs door het hele land sloegen de handen ineen en stellen sindsdien één of meerdere lessen ter beschikking aan het goede doel. Hier in Nederland geven wij dit een vervolg met rideforparapaard.

Voor dit initiatief maken wij gebruik van een boekingsplatform waar de les(sen) direct geboekt en betaald kunnen worden door ruiters en andere paardenliefhebbers. Zo heb je als instructeur geen omkijken naar de financiële afwikkeling.

Instructeurs RideforParaPaard

Hier vind je een overzicht van instructeurs die zich al hebben aangemeld voor RideForParapaard en hun rijlessen beschikbaar stellen voor het goede doel.


Wij zoeken instructeurs

Ben of ken jij een instructeur die structureel iets voor ParaPaard wilt betekenen? Meld je dan direct aan. We zoeken uiteraard nog instructeurs die hun lessen beschikbaar willen stellen ten behoeve van dit fantastische doel. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Robin de Heij via robin@fondsgehandicaptensport.nl.

Kom in actie voor ParaPaard! Sporten is voor iedereen.