Welzorg mobiliteitspartner voor missie 2030 Fonds Gehandicaptensport

Welzorg onderdeel van Louwman Group pakt mobiliteitsarmoede aan voor minder valide sporters

Om sporten mogelijk te maken voor écht iedereen slaan Welzorg en Fonds Gehandicaptensport de handen ineen. Welzorg die zich inzet voor mobiliteit voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking gaat samen met Fonds Gehandicaptensport de mobiliteit en toegankelijkheid voor sporters met een beperking verbeteren waardoor de sportdeelname van deze groep toeneemt.

De sportparticipatie van mensen met een beperking heeft een grote achterstand ten opzichte van valide sporters. En dat terwijl de maatschappelijke waarde volgens onderzoek bijna dubbel zo groot is voor mensen met een beperking. Nike Boor directeur van Fonds Gehandicaptensport: “Om deelname aan de gehandicaptensport in Nederland te verhogen heeft Fonds Gehandicaptensport een missie: sporten is voor alle mensen met een beperking is in 2030 vanzelfsprekend. Om dat te bereiken dienen er knelpunten opgelost te worden en dat kunnen we niet alleen”. Welzorg pakt de handschoen nu op voor tenminste twee vraagstukken en nodigt iedereen uit om mee te helpen deze vraagstukken op te lossen.

Sporthulpmiddelen &amp

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

KWPN hengstenkeuring steunt aangepast paardrijden

Honderden aanmeldingen voor eerste editie Daikin Warmste Winterdag

Handbike Battle

Uniek partnership met de HandbikeBattle

Maak sporten eerlijk

Voor iedereen met een beperking