Welzorg mobiliteitspartner voor missie 2030 Fonds Gehandicaptensport

Welzorg onderdeel van Louwman Group pakt mobiliteitsarmoede aan voor minder valide sporters

Om sporten mogelijk te maken voor écht iedereen slaan Welzorg en Fonds Gehandicaptensport de handen ineen. Welzorg die zich inzet voor mobiliteit voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking gaat samen met Fonds Gehandicaptensport de mobiliteit en toegankelijkheid voor sporters met een beperking verbeteren waardoor de sportdeelname van deze groep toeneemt.

De sportparticipatie van mensen met een beperking heeft een grote achterstand ten opzichte van valide sporters. En dat terwijl de maatschappelijke waarde volgens onderzoek bijna dubbel zo groot is voor mensen met een beperking. Nike Boor directeur van Fonds Gehandicaptensport: “Om deelname aan de gehandicaptensport in Nederland te verhogen heeft Fonds Gehandicaptensport een missie: sporten is voor alle mensen met een beperking is in 2030 vanzelfsprekend. Om dat te bereiken dienen er knelpunten opgelost te worden en dat kunnen we niet alleen”. Welzorg pakt de handschoen nu op voor tenminste twee vraagstukken en nodigt iedereen uit om mee te helpen deze vraagstukken op te lossen.

Sporthulpmiddelen &amp

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #16

(S)Cool on Wheels Uniek succesvol gelanceerd op cluster 2 onderwijs

Sport en bewegen voor mensen met een beperking in 2030 vanzelfsprekend: structurele samenwerking van start

Maak sport eerlijk