VriendenLoterij, bedankt!

De VriendenLoterij kwam ons persoonlijk een cheque overhandigen van maar liefst 349.743 euro. Wij willen alle deelnemers van de VriendenLoterij heel erg bedanken. Met deze mooie donatie kunnen wij o.a. scholen blij maken met een (S)Cool on Wheels clinic en Special Olympics Nederland ondersteunen in al haar mooie activiteiten.

De VriendenLoterij is met de Nationale Postcode Loterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen zijn samen met de loterijen in deze landen de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl

 

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #1

Oude doeken omtoveren tot schaatsattributen voor het goede doel

Groepsfoto sport debat

Het Uniek Sporten Debat 2023

Maak sport eerlijk