Uniek Sporten Vandaag #4

UNIEK SPORTEN VANDAAG #4

Nog even snel voor haar training spraken we met Fleur Jong!

Wat een sportvrouw: in een korte tijd behaald Fleur een wereldrecord op de 100 meter, op het verspringen én wordt zij verkozen tot mooiste sportvrouw van Nederland. Wat is het geheim, gaat ze mee naar Paralympische Spelen in Parijs en wat zijn haar ambities? Je hoort het in de uitzending van vandaag! Net zoals het interview met tennisser Michelle Angenent en haar coach Hanny Westphal die deelnemen aan de Special Olympics in Berlijn.

Uniek Sporten Vandaag hoor je elke tweede donderdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur. In een uur tijd wordt je helemaal bijgepraat over alles wat met aangepast sporten te maken heeft. Met het laatste nieuws, interviews en studiogasten, van topsport tot breedtesport. Het programma is live te horen op ALLsportsradio en is na afloop als podcast beschikbaar op onze website.

Luister hier de hele uitzending terug.

Uniek Sporten Vandaag wordt gemaakt in samenwerking met ALLsportsradio en ParaWatcher. 

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #16

(S)Cool on Wheels Uniek succesvol gelanceerd op cluster 2 onderwijs

Sport en bewegen voor mensen met een beperking in 2030 vanzelfsprekend: structurele samenwerking van start

Maak sport eerlijk