Uniek Sporten Vandaag #3

Uniek Sporten Vandaag #3

UNIEK SPORTEN VANDAAG #3

Vandaag de derde uitzending van Uniek Sporten Vandaag. 

Onze eigen Nike Boor ging samen met presentator Ron Lemmens deze aflevering in gesprek met de gasten over paratriatlon, de Nederlandse basketbalmannen en het partnership van Allianz met Fonds Gehandicaptensport en de Paralympische Spelen.

Te gast in de uitzending waren paratriatleet Geert Schipper; Frank Burghout, IOC Lead bij Allianz; Sophie Martens, Brand & Partnerships Lead bij Allianz en Cees van Rootselaar, bondscoach van de Nederlandse heren rolstoelbasketballers.

Uniek Sporten Vandaag hoor je elke tweede donderdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur. In een uur tijd wordt je helemaal bijgepraat over alles wat met aangepast sporten te maken heeft. Met het laatste nieuws, interviews en studiogasten, van topsport tot breedtesport. Het programma is live te horen op ALLsportsradio en is na afloop als podcast beschikbaar op onze website.

Luister hier de hele uitzending terug. 

Uniek Sporten Vandaag wordt gemaakt in samenwerking met ALLsportsradio en ParaWatcher. 

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #15

Fonds Gehandicaptensport goede doel van de NN Dam tot Damloop

Marathonloper Niels-Olaf Bout kwalificeert zich voor Olympische Spelen in Parijs

Maak sport eerlijk