Uniek Sporten Vandaag #2

UNIEK SPORTEN VANDAAG #2

Vandaag de tweede uitzending van Uniek Sporten Vandaag. 

Nike Boor ging samen met Ron Lemmers deze aflevering in gesprek Arno van Gerven over watersport voor mensen met een beperking. Komt zeilen nog terug als Paralympische sport? Met Eric Siewers spraken zij over het geheim achter een partnership van 16 jaar en met Jeroen Straathof over de eerste editie van de European Para Championships in Rotterdam.

Uniek Sporten Vandaag hoor je elke tweede donderdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur. In een uur tijd wordt je helemaal bijgepraat over alles wat met aangepast sporten te maken heeft. Met het laatste nieuws, interviews en studiogasten, van topsport tot breedtesport. Het programma is live te horen op ALLsportsradio en is na afloop als podcast beschikbaar op onze website.

Aflevering gemist? Luister hieronder terug:

Uniek Sporten Vandaag

Uniek Sporten Vandaag wordt gemaakt in samenwerking met ALLsportsradio en ParaWatcher. 

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #4

Kenana Knitters

Coaches Betaald Voetbal viert jubileumeditie Coaches on Tour met zes toernooien tegelijkertijd

Maak sport eerlijk