Uniek Sporten Vandaag #1

UNIEK SPORTEN VANDAAG #1

Vandaag de allereerste uitzending van Uniek Sporten Vandaag. Een vooruitgang op ALLsportsradio Live waarin de uitzending in het teken stond van de gehandicaptensport. Die hebben we nu losgetrokken en is een apart programma geworden: Uniek Sporten Vandaag. Nieuwe naam, zelfde show. 

Nike Boor ging vandaag samen met Robert Denneman (ALLsportsradio) deze aflevering in gesprek met de gasten over de Paralympische Spelen van Parijs 2024, de HandBikebattle en een wellicht op handen zijnde comeback.

Te gast in de uitzending waren Eelke van der Wal, prestatiemanager paralympische sporten bij TeamNL; Abel ten Hoorn, penningmeester van de HandbikeBattle; en voormalig paradressuuramazone Demi Vermeulen

Uniek Sporten Vandaag hoor je elke tweede donderdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur. In een uur tijd word je helemaal bijgepraat over alles wat met aangepast sporten te maken heeft. Met het laatste nieuws, interviews en studiogasten, van topsport tot breedtesport. Het programma is live te horen op ALLsportsradio.

Luister hier de hele uitzending terug.

Uniek Sporten Vandaag wordt gemaakt in samenwerking met ALLsportsradio en ParaWatcher. 

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #12

Jong darttalent Luke Littler schittert met Fonds Gehandicaptensport-logo tijdens de Dutch Darts Masters

Uniek Sporten Vandaag #11

Maak sport eerlijk