Uniek partnership met de HandbikeBattle

Handbike Battle

De komende jaren zal Fonds Gehandicaptensport met haar programma Uniek Sporten de HandbikeBattle ondersteunen bij dit evenement. De HandbikeBattle is een handbikewedstrijd in Oostenrijk, voor mensen met een beperking. Je kunt meedoen met een team van een Nederlands revalidatiecentrum of als individuele deelnemer.

Dankzij deze mooie samenwerking kan dit evenement ook de komende jaren georganiseerd worden. De samenwerking werd in stijl ingeluid met een warming-up en feestelijke bubbels op de top van een duin in Wijk aan Zee.

Fonds Gehandicaptensport maakt zich sterk om sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk te maken zodat zij altijd en overal kunnen sporten. Om die reden hebben zij ook Uniek Sporten ontwikkeld; hét Nederlandse platform waar je alles vindt over sporten en bewegen met een beperking. Je kunt er sport- en beweegadvies op maat krijgen. En mensen met een beperking kunnen er een aanvraag doen om een sporthulpmiddel uit te proberen of aan te schaffen. Met advies én eventuele financiering.

Wil jij meedoen aan de HandBikeBattle? Geef je dan op via de website van de HandbikeBattle.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Marathonloper Niels-Olaf Bout kwalificeert zich voor Olympische Spelen in Parijs

Uniek Sporten Vandaag #14

Sportdeelname Index (SDI) november 2023: Zorgen om teruglopend aantal sportende mensen met een beperking

Maak sport eerlijk