Uniek partnership met de HandbikeBattle

Handbike Battle

De komende jaren zal Fonds Gehandicaptensport met haar programma Uniek Sporten de HandbikeBattle ondersteunen bij dit evenement. De HandbikeBattle is een handbikewedstrijd in Oostenrijk, voor mensen met een beperking. Je kunt meedoen met een team van een Nederlands revalidatiecentrum of als individuele deelnemer.

Dankzij deze mooie samenwerking kan dit evenement ook de komende jaren georganiseerd worden. De samenwerking werd in stijl ingeluid met een warming-up en feestelijke bubbels op de top van een duin in Wijk aan Zee.

Fonds Gehandicaptensport maakt zich sterk om sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk te maken zodat zij altijd en overal kunnen sporten. Om die reden hebben zij ook Uniek Sporten ontwikkeld; hét Nederlandse platform waar je alles vindt over sporten en bewegen met een beperking. Je kunt er sport- en beweegadvies op maat krijgen. En mensen met een beperking kunnen er een aanvraag doen om een sporthulpmiddel uit te proberen of aan te schaffen. Met advies én eventuele financiering.

Wil jij meedoen aan de HandBikeBattle? Geef je dan op via de website van de HandbikeBattle.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #1

Oude doeken omtoveren tot schaatsattributen voor het goede doel

VriendenLoterij, bedankt!

Maak sport eerlijk