Trots op onze ambassadeurs!

Heel Nederland hoort deze week van onze Tik een Euro! campagne als alternatief voor een collecteweek langs de deuren. Dit redt Fonds Gehandicaptensport zeker niet alleen. We zijn daarom ook trots op onze brede Oranje-selectie van ambassadeurs die zich inzetten voor de collecte en dus voor 17 miljoen Nederlanders met een beperking!

Misschien heb je aan het begin van de week Tim Coronel al gezien in de oproep om een euro te doneren:

Jetze Plat, Churandy Martina en Suzanne Schulting zetten zich ook in
Ook Jetze Plat was in een tv-commercial te zien. Op de radio kon je niemand minder dan Churandy Martina en Suzanne Schulting horen die alle gehandicaptensporters ondersteunen met hun oproep om geld te doneren in de digitale collectebus.

Edwin de Wolf en Arnold Vanderlyde openen eigen collectebus
Maar niet alleen Jetze, Churandy, Suzanne en Tim zetten zich in. Ook Edwin de Wolf en Arnold Vanderlyde dragen hun steentje bij door een online collectebus te openen. Zo zegt Arnold: “Iedereen die € 100 euro of meer doneert krijgt van mij, zolang de voorraad strekt, een gesigneerde bokshandschoen opgestuurd. Onder de € 100 donateurs zal ik ook nog een gezamenlijke boksclinic en motivatietraining verzorgen. Uiteraard na de Corona.” Doneren in de online collectebus van Arnold kan hier.

Shout out naar alle ambassadeurs
Je ziet ze dus op tv of je hoort ze op de radio en op social media, maar soms flitsen ze heel snel voorbij. Daarom dus hier een hele grote shout out naar al onze ambassadeurs:

Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting, Churandy Martina, Tess Wester, Laura Dijkema, Tim Coronel, Niek en Justin Kimmann, Lieke Klaver, Guus Hiddink, Erik ten Hag, Wilfred Genee, Ronald de Boer, Koen Weijland, Toine van Peperstraten, Bas Tietema, Marianne Timmer, John van den Brom, Jetze Plat, Chris Vos, Yvonne van Gennip, Barbara de Loor, Monique Kalkman, Jiske Griffioen, Fleur Jong, Kimberly Alkemade, Edwin de Wolf, Nelli Cooman, Carl Verheijen, Gertjan van der Linden, Rob Harmeling, Antje Monteiro, Lisa Bunschoten, Marcel Maijer, Nicolien Sauerbreij, Sander Westerveld en Arnold VanderLyde.

Zonder deze helden zouden we de collectebus niet zo vaak kunnen doortikken. Heb jij nog geen euro getikt? Doe dat nu snel en tik ‘m door!

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #15

Fonds Gehandicaptensport goede doel van de NN Dam tot Damloop

Marathonloper Niels-Olaf Bout kwalificeert zich voor Olympische Spelen in Parijs

Maak sport eerlijk