Stagiair(e) gezocht!

dinsdag 21 september 2021

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Wij geloven dat er voor iedereen een sport of activiteit is. En door inclusieve activiteiten onder de aandacht te brengen informeren en inspireren we mensen iets nieuws te ontdekken. Nieuwe sporten en nieuwe ervaringen. Er is altijd iets te ontdekken dat je nog niet kent. Sport verandert je leven op zoveel verschillende manieren. Het zorgt voor plezier, vriendschap en vertrouwen. Het geeft prachtige herinneringen, het gevoel van geluk en de moed je grenzen te verleggen. Een ontwikkeling die zich ver buiten de sportvelden laat gelden.

Ben jij als 3e of 4e jaar student Sportmarketing, Commerciële Economie of Communicatie (HBO) op zoek naar een leuke, dynamische stageplek waar je echt onderdeel uitmaakt van het team? Dan kun je bij ons terecht! Op onze afdeling Partnerships is per direct plek voor een:

Stagiair (
40 uur per week)

Fonds Gehandicaptensport wil dat sporten voor mensen met een beperking in 2030 vanzelfsprekend is. Lang nog niet overal is het sportaanbod namelijk toegankelijk of er ontbreken faciliteiten in de buurt. Wij hebben de missie om sport voor iedereen met een handicap structureel en dichtbij huis mogelijk te maken. Pas dan is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen. De afdeling Partnerships zet zich dagelijks in om de missie te volbrengen door samenwerkingen aan te gaan met bedrijven, het organiseren van evenementen met een fondsenwervend karakter, het ontwikkelen van nieuwe inkomstenmodellen en nog veel meer.

Over de stage

In teamverband met manager Partnerships gaat de stagiair werken voor bestaande partnerrelaties en nieuw te ontwikkelen partnerrelaties.

Dit ben jij

  • Actieve, meedenkende opstelling
  • Vermogen tot snel schakelen
  • Sportminded
  • Gevoel bij onze doelgroep; sporters met een extra uitdaging (kan dit ook zelf zijn!)
  • Dol op maken van beeldende, compacte presentaties

Dit bieden wij

  • Startdatum: bij voorkeur 1 oktober 2021 of zo snel mogelijk na deze datum
  • Stagevergoeding van € 300/maand
  • Leuke, dynamische stage in informeel team
  • Persoonlijke contacten met de leukste bedrijven (onze partners) van Nederland
  • Drie dagen op de zaak, twee dagen thuis werken

Interesse

Bij interesse stuur je een brief met CV, o.v.v Stagiair Partnerships vóór 24 september 2021 naar saskia@fondsgehandicaptensport.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de stage? Mail Jan Knaap: jan@fondsgehandicaptensport.nl, manager afdeling Partnerships of bel 06 5491920.

We geloven dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid van mensen met een beperking of handicap dragen bij aan onze doelstellingen. We nodigen mensen met een beperking of handicap graag uit om bij ons stage te komen lopen.


Kom in actie! Sporten is voor iedereen.