Stagiair(e) gezocht!

In Nederland zijn er 17 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Wij geloven dat er voor iedereen een sport of activiteit is. En door inclusieve activiteiten onder de aandacht te brengen informeren en inspireren we mensen iets nieuws te ontdekken. Nieuwe sporten en nieuwe ervaringen. Er is altijd iets te ontdekken dat je nog niet kent. Sport verandert je leven op zoveel verschillende manieren. Het zorgt voor plezier vriendschap en vertrouwen. Het geeft prachtige herinneringen het gevoel van geluk en de moed je grenzen te verleggen. Een ontwikkeling die zich ver buiten de sportvelden laat gelden.

Ben jij nog op zoek naar een leuke dynamische stageplek en waar je onderdeel uitmaakt van een enthousiast team? Dan ben je van harte welkom! Op onze afdeling Partnerships is vanaf februari plek voor een:

Stagiair (
24-38 uur per week)

Fonds Gehandicaptensport wil dat sporten voor mensen met een beperking in 2030 vanzelfsprekend is. Lang nog niet overal is het sportaanbod namelijk toegankelijk of er ontbreken faciliteiten in de buurt. Wij hebben de missie om sport voor iedereen met een handicap structureel en dichtbij huis mogelijk te maken. Pas dan is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen. De afdeling Partnerships zet zich dagelijks in om deze missie te volbrengen door samenwerkingen aan te gaan met bedrijven het organiseren van evenementen het ontwikkelen van nieuwe inkomstenmodellen en nog veel meer.

Over de stage:

Ben jij een echte regelaar houd je van organiseren en wil je het verschil maken in de gehandicaptensport? Tijdens deze stage mag jij een bijdrage leveren aan het werven van financiële middelen voor sporters met een beperking. Daarvoor ben je bereid om uitvoerend en begeleidend werk te verrichten te plannen en ook zelfstandig kleine projecten te draaien. Wij zoeken iemand die organisatorisch en administratief goed onderlegd is en een flexibele houding heeft. Met enig commercieel inzicht ben je er klaar voor om de mouwen op te stropen om fondsenwervende initiatieven en bijbehorende administratieve werkzaamheden optimaal af te handelen.

Taken:

  • Ondersteunen en organiseren van activiteiten met fondsenwervende mogelijkheden waar Fonds Gehandicaptensport aan gekoppeld is;
  • Ondersteunen bij de organisatie van fondsenwervende evenementen en activaties;
  • Zoeken van nieuwe kansen en benaderen van nieuwe relaties om fondsenwervende acties mee te ontwikkelen;
  • Vertegenwoordigen van het Fonds bij activiteiten bijvoorbeeld het in ontvangst nemen van cheques.

Dit ben jij:

Een enthousiast persoon (mbo’er of hbo’er) die het leuk vindt om te regelen en te organiseren en die een hart voor sport heeft! Je volgt een (commerciële) opleiding in de richting van sportmarketing of eventmanagement. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bent niet vies van aanpakken. Je bent commercieel ingesteld en hebt een flexibele houding. Kennis van alle Office programma’s is gewenst. Affiniteit met gehandicaptensport is een pré.

Dit bieden wij:

  • Startdatum: bij voorkeur 1 september 2023, maar de datum is in nader overleg.
  • Stagevergoeding van € 200/maand.
  • Leuke dynamische stage in informeel team.
  • De mogelijkheid om kennis te maken met een breed netwerk binnen de sportbranche.

Interesse?

Bij interesse stuur je een brief met CV, o.v.v. werving naar saskia@fondsgehandicaptensport.nl
Wil je meer informatie over de inhoud van de stage? Mail Debby IJpma: debby@fondsgehandicaptensport.nl of bel 06 – 30 36 78 19.

We geloven dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid van mensen met een beperking dragen bij aan onze doelstellingen. We nodigen mensen met een beperking graag uit om bij ons stage te komen lopen.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #16

(S)Cool on Wheels Uniek succesvol gelanceerd op cluster 2 onderwijs

Sport en bewegen voor mensen met een beperking in 2030 vanzelfsprekend: structurele samenwerking van start

Maak sport eerlijk