Oude doeken omtoveren tot schaatsattributen voor het goede doel

Wat een waanzinnig goed idee. Univé heeft samen met de KNSB van oude doeken, schaatshoesjes en rugtasjes laten maken. Gemaakt door een groep geweldige mensen met een verstandelijke beperking. Waarom weggooien als je dit ook kunt recyclen?

Vorig jaar was er tijdens alle schaatstoernooien in Thialf helaas geen publiek i.v.m. Corona. De KNSB heeft tijdens de wedstrijden doeken over de tribune gespannen met daarom de namen van de partners en succeswensen.

En deze doeken weggooien is natuurlijk zonde! In gesprek met KNSB heeft Univé over hun recyclingproject verteld. Zij kunnen van deze doeken, samen met mensen met een verstandelijke beperking en een achterstand tot de arbeidsmarkt, weer mooie nieuwe items maken. Hier zijn schaatshoesjes met een rugtasje voor ontwikkeld.

Univé heeft geen onkostenvergoeding voor dit recyclingproject gevraagd, maar gevraagd of de KNSB een donatie aan Fonds Gehandicaptensport wil doen. Tijdens de Daikin Warmste Winterdag hebben wij een cheque van 1.000 euro in ontvangst genomen.

Bedankt allemaal!

 

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

115 helden overwinnen de Kaunertaler Gletsjer en zichzelf

Uniek Sporten Vandaag #16

(S)Cool on Wheels Uniek succesvol gelanceerd op cluster 2 onderwijs

Maak sport eerlijk