Handige links

M line verlengt samenwerking voor onbepaalde tijd

donderdag 8 april 2021

M line heeft voor onbepaalde tijd bijgetekend in de samenwerking met Fonds Gehandicaptensport. Het matrassenmerk is al vanaf 2007 partner van het fonds. Beiden maken zich al sinds jaar en dag sterk voor Paralympische sporters.

Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur M line: “Topprestaties komen niet vanzelf. Een goede nachtrust draagt bij aan het herstel van het lichaam en geeft je weer kracht om overdag tijdens die sportwedstrijd of activiteit je beste zelf te laten zien. Slapen en sporten zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. We verbinden ons dan ook graag voor onbepaalde tijd aan Fonds Gehandicaptensport. Op deze manier leveren we concreet een bijdrage aan de gehandicaptensport; van individuele topsporters tot breedtesport, door bijvoorbeeld het verzorgen van slaapfaciliteiten voor sporters met een beperking op diverse locaties in Nederland."

Breedtesport

De komende jaren staat de missie van Fonds Gehandicaptensport, om sportaanbod dicht bij huis voor mensen met een beperking mogelijk te maken, centraal voor beide partijen. Naast de financiële bijdrage werken M line en Fonds Gehandicaptensport samen aan diverse projecten om de voorzieningen voor gehandicaptensport naar een hoger niveau te tillen.

“Het is fantastisch dat onze 1% FairShare® partner M line juist nu kiest voor een verlenging voor onbepaalde tijd” zegt Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport. “We zijn trots dat een partij als M line de gehandicaptensport blijft omarmen met een financiële bijdrage, maar ook met hun geleverde producten aan faciliteiten en Paralympische sporters.”


De verbinding tussen sport en M line is sterk. Voor onder andere TeamNL en Team Jumbo-Visma volgt M line de atleten naar de grootste sporttoernooien ter wereld, om te verzekeren dat ze 's nachts optimaal herstellen van de sportieve strijd overdag.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.