Jong darttalent Luke Littler schittert met Fonds Gehandicaptensport-logo tijdens de Dutch Darts Masters

Darter Luke Littler schittert met Fonds Gehandicaptensport-logo tijdens de TOTO Dutch Darts Masters

Op 26 en 27 januari zal Luke Littler tijdens de TOTO Dutch Darts Masters Fonds Gehandicaptensport op zijn shirt vertegenwoordigen. We zijn ontzettend blij en trots dat Luke de komende twee dagen bijdraagt aan de zichtbaarheid voor sporters met een beperking.

Fonds Gehandicaptensport wilt ervoor zorgen dat in 2030 zo’n 60% van de 1,7 miljoen mensen met een beperking aan sport doet. Op dit moment is dat gemiddeld maar 34%. Een flinke uitdaging, maar eentje waar we samen aan kunnen werken. Dit initiatief onderstreept het idee dat iedereen, ongeacht hun beperking, het recht heeft om van sport te genieten. Want sport moet voor iedereen toegankelijk zijn!

Wil jij Luke in actie zien? Kijk dan vanavond hoe hij het opneemt tegen onze Nederlandse topper Dirk van Duijvenbode. De TOTO Dutch Darts Masters wordt uitgezonden vanaf 19:00 op RTL 7.

 

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #15

Fonds Gehandicaptensport goede doel van de NN Dam tot Damloop

Marathonloper Niels-Olaf Bout kwalificeert zich voor Olympische Spelen in Parijs

Maak sport eerlijk