Banner website KPN voetbalvriendendag

KPN Voetbalvriendendag

zondag 28 augustus 2022

Wij organiseren samen met KPN de tweede editie van de KPN Voetbalvriendendag. Dit evenement vindt plaats op zondag 28 augustus 2022 op een super unieke locatie, namelijk de KNVB Campus in Zeist. Dit is dé trainingslocatie van het Nederlands elftal. Voetbalhelden en vrijwilligers zetten zich op deze dag in om mensen met een handicap en hun familie/vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen dat geheel in het teken staat van voetbal.

De KPN Voetbalvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht handicap, ervaring en leeftijd. Tussen 10.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom op de KNVB Campus. Je mag vijf uur lang genieten van alle (voetbal)activiteiten, maar het is ook mogelijk dat je één of meerdere uren aanwezig bent.

Activiteiten op de KNVB Campus
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groot voetbalspektakel te worden. Net als de eerste editie zijn ook dit jaar alle voetbalvrienden met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve en/of visuele beperking samen met hun vrienden en familie welkom op de KNVB Campus. Naast voetballen en trainen als een echte Oranje International kunnen de voetbalvrienden ook deelnemen aan een rondleiding, KNVB voetbalquiz, een meet & greet en kennis maken met blinden- en framevoetbal. Of wil je graag een kijkje nemen achter de schermen van de VAR? Of is E-sports meer jouw ding? Alles is mogelijk op deze unieke sportdag!

Programma:

  • Datum: Zondag 28 augustus
  • Tijden: 10:00 - 15:00
  • Locatie: KNVB Campus, Zeist

Dit wil je niet missen! Meld je nu aan via onderstaand inschrijfformulier.

De KPN voetbalvriendendag is een unieke voetbalbeleving voor mensen met een handicap én hun vrienden en wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare partner KPN.

Wat is jouw handicap/beperking? *

Meerdere antwoorden mogelijk

Sport je al bij een sportvereniging? *

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.