KPN Voetbalvriendendag

zondag 24 oktober 2021

Wij organiseren samen met KPN de eerste editie van de KPN Voetbalvriendendag. Dit evenement vindt plaats op zondag 24 oktober 2021 op een super unieke locatie, namelijk de KNVB Campus in Zeist. Dit is dé trainingslocatie van het Nederlands elftal. Voetbalhelden en vrijwilligers zetten zich op deze dag in om mensen met een handicap en hun familie/vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen dat geheel in het teken staat van voetbal.

De KPN Voetbalvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht handicap, ervaring en leeftijd.

Activiteiten op de KNVB Campus
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groot voetbalspektakel te worden. Tijdens deze allereerste editie zijn alle voetbalvrienden met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve en/of visuele beperking samen met hun vrienden en familie welkom op de KNVB Campus. Naast voetballen en trainen als een echte Oranje International kunnen de voetbalvrienden ook deelnemen aan een rondleiding, KNVB voetbalquiz en een meet & greet. Of wil je graag een kijkje nemen achter de schermen van de VAR? Of is E-sports meer jouw ding? Alles is mogelijk op deze unieke sportdag!

De inschrijving is begonnen voor de KPN Voetbalvriendendag! Schrijf je nu in via onderstaand inschrijfformulier. Om de drukte te verspreiden wordt er zowel een ochtend- als een middagprogramma georganiseerd. Via het inschrijfformulier kan je jouw keuze doorgegeven.

Wil je je met een groep inschrijven? Stuur dan een mail naar ellen@fondsgehandicaptensport.nl

De KPN voetbalvriendendag is een unieke voetbalbeleving voor mensen met een handicap én hun vrienden en wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare partner KPN.

Wat is jouw handicap/beperking? *

Meerdere antwoorden mogelijk

Sport je al bij een sportvereniging? *

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.