Grebbeberg Masters heeft ruim €10.000 euro opgehaald

Defensiemedewerkers sporten tijdens de Grebbeberg Masters samen met hun gewond geraakte collega’s rond de militair-historische locatie. Fonds Gehandicaptensport is drie jaar op rij het goede doel van dit bijzondere evenement. Met Uniek Sporten zetten wij ons in om gewonde militaire weer te betrekken bij de samenleving. Door te sporten leer je namelijk wat je wel en niet kunt en hoe je daarmee om kan gaan. Wij zorgen ervoor dat zij weer kunnen sporten op een manier die bij hen past.

Vorig jaar wegens corona ging het landelijke evenement niet door maar hebben verschillende kazernes door het hele land zich alsnog ingezet met diverse activaties.

Dit jaar op 23 juni ging het centrale evenement eindelijk wel door! Defensiemedewerkers hebben een bedrag van ruim €10.000 euro opgehaald door zich fanatiek in te zetten tijdens verschillende runs. Geweldig! De sfeer was goed en iedereen zat vol enthousiasme.

Wij hebben zin in volgend jaar!

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

115 helden overwinnen de Kaunertaler Gletsjer en zichzelf

Uniek Sporten Vandaag #16

(S)Cool on Wheels Uniek succesvol gelanceerd op cluster 2 onderwijs

Maak sport eerlijk