Financiële ondersteuning voetbalclubs met aangepast sportaanbod

Beste voetbalclub

Het voetbalseizoen voor G-voetballers gaat bijna weer beginnen! Wij kijken er naar uit. Hopelijk lopen de voorbereidingen op het nieuwe seizoen voorspoedig bij jullie. Wij duimen dat het weer een ‘normaal’ seizoen gaat worden zonder onderbrekingen of maatregelen.

Speciale actie

Om jullie een extra steuntje in de rug te geven bij de opstart van het nieuwe seizoen lanceren wij samen met ING tot en met november 2022 een speciale actie voor het G-voetbal via Uniek Sporten Crowdfunding.

Wij bieden jullie de mogelijkheid aan om te starten met een crowdfunding waarbij niet 50% maar 75% gefinancierd wordt door ING en Fonds gehandicaptensport. Bijvoorbeeld voor het werven van spelers of vrijwilligers het opleiden van kader organiseren van een evenement en/of de aanschaf van sportmateriaal. Heb je bijvoorbeeld een budget van €1.000- nodig voor de aanschaf van sportmateriaal dan financieren wij bij start de €750- en haalt jullie club zelf het resterende bedrag van €250- op. Dit bedrag ontvang je direct bij de start zodat jouw crowdfunding project een vliegende start heeft. Hiermee hopen wij samen met ING jullie als vereniging na een moeizame periode weer op weg te helpen.

Het organiseren van een crowdfunding klinkt misschien als een hele organisatie. Maar met behulp van onze toolkit is het eigenlijk heel gemakkelijk. Al ruim 70 verenigingen gingen je voor en haalden samen €230.000- op. Een aantal van hen had het project binnen twee weken gefinancierd! Meer informatie over de mogelijkheden en de werking van Uniek Sporten Crowdfunding vind je in dit document.

Aanvraag crowdfunding

Wil je een aanvraag indienen of nog meer informatie? Neem contact op via crowdfunding@unieksporten.nl of ga direct naar unieksporten.nl/crowdfunding.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

KWPN hengstenkeuring steunt aangepast paardrijden

Honderden aanmeldingen voor eerste editie Daikin Warmste Winterdag

Handbike Battle

Uniek partnership met de HandbikeBattle

Maak sporten eerlijk

Voor iedereen met een beperking