Ontwerp zonder titel 17

BDO Run: zo’n 750 deelnemers in beweging voor Fonds Gehandicaptensport

vrijdag 1 juli 2022

Eind mei organiseerde BDO de tweede editie van de BDO Run: een sportevent voor medewerkers, vrienden, familie en relaties. Zo’n 750 deelnemers kwamen in actie voor Fonds Gehandicaptensport.

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te kunnen sporten. BDO staat voor een vitale en inclusieve samenleving, waarin iedereen de mogelijkheid krijgt om te sporten. BDO doneert daarom een bedrag van €10.000,- aan de stichting. Onlangs overhandigden René Nelis (CEO BDO) en Esther Leferink (CSR Officer BDO Impact Centre) een cheque aan Nike Boor (Directeur Fonds Gehandicaptensport) en Ellen Taal (Manager Financiële Administratie Fonds Gehandicaptensport). Er lopen tevens oriënterende gesprekken met de stichting om naast een financiële bijdrage ook helpende handen te bieden, waarvoor BDO uren beschikbaar wil stellen aan medewerkers. Wordt dus vervolgd..

Achtergrond BDO Run
Het idee van de BDO Run is vorig jaar in de coronatijd ontstaan toen medewerkers nog veel thuiszaten en -werkten, sportscholen dicht waren en BDO’ers elkaar niet veel zagen. Hoewel de situatie nu anders is, organiseerde BDO dit sportevent dit jaar opnieuw. Vitaliteit en verbinding is immers altijd belangrijk! En doordat deelnemers zelf hun afstand en bewegingsvorm konden bepalen, kon iedereen deelnemen aan dit event en in beweging komen. Van wandelen en fietsen tot aan skeeleren en hardlopen. Van 5 kilometer tot aan een halve marathon, alles was mogelijk!BDO kijkt terug op een geslaagde tweede editie van de BDO Run.

BDO kijkt terug op een geslaagde tweede editie van de BDO Run.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.