ALLsportsradio over Special Olympics Nationale Spelen

Om alvast in de stemming te komen stond deze maand de uitzending van ALLsportsradio in het teken van de Special Olympics Nationale Spelen. Op vrijdag 10 juni is de officiële opening wij kunnen niet wachten.

De Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Met maar liefst 25 sporttoernooien in 14 Twentse gemeenten gaan meer dan 3.000 atleten en begeleiders afreizen naar Twente.

In de uitzending waren te gast Ragna Schapendonk directeur van Special Olympics Nederland; Juan Andres de Koning hockeyer en ambassadeur van Special Olympics Nederland; en Ron Bavelaar Voorzitter Raad van Bestuur van Univé en partner van de nationale spelen.

Luister hieronder de uitzending terug:

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #15

Fonds Gehandicaptensport goede doel van de NN Dam tot Damloop

Marathonloper Niels-Olaf Bout kwalificeert zich voor Olympische Spelen in Parijs

Maak sport eerlijk