ALLsportsradio over Special Olympics Nationale Spelen

Om alvast in de stemming te komen stond deze maand de uitzending van ALLsportsradio in het teken van de Special Olympics Nationale Spelen. Op vrijdag 10 juni is de officiële opening wij kunnen niet wachten.

De Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Met maar liefst 25 sporttoernooien in 14 Twentse gemeenten gaan meer dan 3.000 atleten en begeleiders afreizen naar Twente.

In de uitzending waren te gast Ragna Schapendonk directeur van Special Olympics Nederland; Juan Andres de Koning hockeyer en ambassadeur van Special Olympics Nederland; en Ron Bavelaar Voorzitter Raad van Bestuur van Univé en partner van de nationale spelen.

Luister hieronder de uitzending terug:

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

KWPN hengstenkeuring steunt aangepast paardrijden

Honderden aanmeldingen voor eerste editie Daikin Warmste Winterdag

Handbike Battle

Uniek partnership met de HandbikeBattle

Maak sporten eerlijk

Voor iedereen met een beperking