ALLsportsradio live vanuit de EPC #2

Deze week was ALLsportsradio op maandag en vrijdag live vanaf de European Para Championships in Rotterdam Ahoy. Met Fonds Gehandicaptensport directeur Nike Boor als sidekick, ging Robert Denneman in gesprek met gasten over dit grote multisport evenement.

In deze aflevering spraken zij met Jolanda Jansen, directeur van Rotterdam Ahoy, over hoe zij dit evenement beleeft; parazwemmer Rogier Dorsman over wat hij, ook al is zwemmen geen onderdeel van de EPC, van het event vindt; para-badmintonner Joshua Donker over hoe zijn (voorlopig) laatste toernooi gegaan is en het over het stopzetten van de gelden vanuit NOC*NSF; en rolstoeltennislegende Monique Kalkman over wat zij heeft beleefd op de EPC en wat zij doet vanuit Welzorg.

Luister hier de hele aflevering terug. 

Deze uitzending is in samenwerking met ALLsportsradio en ParaWatcher Robin Wubben. 

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Uniek Sporten Vandaag #15

Fonds Gehandicaptensport goede doel van de NN Dam tot Damloop

Marathonloper Niels-Olaf Bout kwalificeert zich voor Olympische Spelen in Parijs

Maak sport eerlijk