Ons nieuws

Meer nieuws

De online collectebus van Frank tikt lekker door

Frank Pompen uit Zevenbergen collecteert voor het derde jaar voor Fonds Gehandicaptensport. Vorig jaar combineerde hij een ronde langs de deuren al met een actie op Facebook. Door het coronavirus kon hij nu alleen met die digitale collectebus rond gaan, maar dat doet hij met succes: “Nu gaat het wel heel erg hard!”

Waar wordt het geld van Fonds Gehandicaptensport aan besteed?

Ieder jaar heeft Fonds Gehandicaptensport een vaste collecteweek. Dit jaar zou deze collecteweek plaatsvinden van 29 maart tot 4 april. En aangezien we dit jaar niet langs de deuren kunnen, komen we online bij je langs. Want we laten de sporters met een handicap niet in de steek. In dit artikel lees je wat er met het bedrag gebeurt wat er via de online collecte wordt opgehaald.

Churandy, Suzanne, Tim en Jetze tikken ‘m door op de radio

De online collecte Tik ’n Euro! van Fonds Gehandicaptensport wordt door een brede Oranje-selectie ondersteund. Topsporters als Churandy Martina, Suzanne Schulting, Tim Coronel en Jetze Plat roepen iedereen op om één euro in de digitale collectebus te tikken. Dat doen zij ook op de radio in een radiocommercial!

Verenigingen collecteren met eigen online collectebus

RKSV Minor uit Nuth is al jaren een vaste waarde bij de collecteweek van het Fonds Gehandicaptensport. Nu de collectanten niet langs de deuren kunnen had collecte-organisator Patrick Kusters gelijk een digitale collectebus aangemaakt. Hij was verbaasd hoe gemakkelijk dat ging: binnen twee uur haalde hij al 300 euro mee op!

Collecteren tijdens Corona is overwinnen van extra handicap

Fonds Gehandicaptensport collecteert tijdens haar collecteweek digitaal en viraal met Tikkie en de actieve steun van vele nationale sporthelden, partners, bevriende relaties en vrijwilligers.

Speciale nijntje knuffel voor La Vuelta Holanda en Fonds Gehandicaptensport

De organisatie van La Vuelta Holanda verkoopt een speciale nijntje-knuffel. De winst van het iconische Hollandse pluche zal volledig ten goede komen aan het Fonds Gehandicaptensport. Nijntje is speciaal voor de Ronde van Spanje, die deze zomer met drie etappes start in Utrecht, 's-Hertogenbosch en Breda, gehuld in de rode leiderstrui van La Vuelta.