Ons nieuws

Meer nieuws

Edities Premier League Darts in Rotterdam in teken van Fonds Gehandicaptensport en para-darts

Op woensdag 18 en donderdag 19 april vindt de Premier League Darts plaats in Rotterdam Ahoy. Naast de Nederlandse toppers Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld is de absolute wereldtop twee avonden live te bewonderen. De internationale dartsorganisatie PDC heeft de exposurerechten tijdens de edities in Ahoy geschonken aan Fonds Gehandicaptensport.

Mooie samenwerking tussen Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en Fonds Gehandicaptensport

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en Fonds Gehandicaptensport slaan de handen ineen en gaan de samenwerking aan. Als één team zetten beide partijen zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend en toegankelijk te maken.

Koude maar geslaagde Zandvoort Circuitrun

Zondag 25 maart beleefden ruim 12.000 hardlopers een spectaculaire dag bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run! Fonds Gehandicaptensport is dit jaar als goed doel verbonden aan dit mooie event. Deze editie was toegankelijk voor iedereen, jong, oud hardlopers, wheelers én racerunners. Voor sporters met een handicap waren er twee afstanden over het parcours van het Zandvoort Circuit:

GX en N.E.C. steunen Fonds Gehandicaptensport

Op 2 april, Tweede Paasdag, speelt N.E.C. thuis tegen Telstar. GX, shirtsponsor van N.E.C., staat die dag zijn sponsorpositie op het shirt af aan Fonds Gehandicaptensport.

Nederland succesvol op Paralympische Winterspelen

Van 9 - 18 maart vinden de Paralympische Winterspelen plaats in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Ambassadeurs Bibian Mentel, Lisa Bunschoten, Chris Vos en Anna Jochemsen komen in actie tijdens deze spelen.

Duizenden fietsers rijden komend seizoen voor Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport is ook dit jaar weer maatschappelijk partner van NL Tour Rides. Iedere deelnemer van de toertochten doet een bijdrage aan de gehandicaptensport bij inschrijving. Dankzij deze steun kan het Fonds sport, structureel en dicht bij huis, mogelijk maken voor mensen met een handicap.