Doneer voor sporters zoals Mitchel

 

Mitchel droomt van een internationale carrière in het rolstoelhockey, maar wedstrijden in het buitenland zijn duur en hebben weinig sponsors. Tijdens onze collecteweek collecteren we voor sporters zoals Mitchel, zodat hij zijn droom kan waarmaken en de top kan bereiken.

En voor sporters zoals Maaike…

 

Zonder passend vervoer kan Maaike niet sporten. Tijdens onze collecteweek collecteren we voor sporters zoals Maaike zodat zij kan blijven skiën en de ultieme vrijheid kan ervaren tijdens het pistegevoel.

Of voor Laura en haar buddy!

 

Zonder buddy kan Laura niet sporten. Tijdens onze collecteweek collecteren we voor sporters zoals Laura, zodat zij kan blijven schaatsen en vreugde en vertrouwen haalt uit het samen sporten met vrienden.

Klik en doneer via Tikkie!

'Wij zijn niet beperkt, we worden beperkt.’ Met die slogan is deze week weer de jaarlijkse collecte van Fonds Gehandicaptensport gestart. Met deze collecte wordt namelijk geld ingezameld om beperkingen in de sport weg te nemen en te zorgen dat iedereen die dat wil kan sporten. Klik en doneer via Tikkie en steun onze sporters met een beperking.

Maak sport eerlijk