Team Para Atletiek

Team Para Atletiek inspireert, motiveert en activeert atleten met een handicap. Beginners en wereldkampioenen. Recreanten en fanatiekelingen.

Met elkaar maken we dromen waar!

Team Para Atletiek inspireert, motiveert en activeert atleten met een handicap. Beginners en wereldkampioenen. Recreanten en fanatiekelingen. En of je nou je persoonlijke record wilt verbeteren of een olympische plak wilt halen, ze zijn er voor jou! TP/A is er om het onmogelijke mogelijk te maken. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt Team Para Atletiek en Fleur Jong jaarlijks met een financiële bijdrage om voor nog meer atleten met een beperking het onmogelijke mogelijk te maken.

Paralympisch kampioene Fleur Jong is al geruime tijd ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport. En daar zijn wij trots op!

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak kennis met Saskia Morsink

Charity Diner

Donatie Outdoor Gelderland

Maak sport eerlijk