Team Para Atletiek

Team Para Atletiek inspireert, motiveert en activeert atleten met een handicap. Beginners en wereldkampioenen. Recreanten en fanatiekelingen.

Met elkaar maken we dromen waar!

Team Para Atletiek inspireert, motiveert en activeert atleten met een handicap. Beginners en wereldkampioenen. Recreanten en fanatiekelingen. En of je nou je persoonlijke record wilt verbeteren of een olympische plak wilt halen, ze zijn er voor jou! TP/A is er om het onmogelijke mogelijk te maken. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt Team Para Atletiek en Fleur Jong jaarlijks met een financiële bijdrage om voor nog meer atleten met een beperking het onmogelijke mogelijk te maken.

Paralympisch kampioene Fleur Jong is al geruime tijd ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport. En daar zijn wij trots op!

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Running Blind

Basketball Experience Nederland

Basketball Experience Nederland

Para-cycling

Maak sport eerlijk