Gehandicaptensport Nederland

Gehandicaptensport Nederland is de sportbond voor Boccia, Goalball, Para Ice Hockey, Rolstoelrugby, Blindenvoetbal, Showdown en Bocce. Met als mottto dat iedereen moet kunnen sporten en bewegen.

Iederéén moet kunnen sporten en bewegen. Help jij mee?

Gehandicaptensport Nederland is de sportbond voor Boccia, Goalball, Para Ice Hockey, Rolstoelrugby, Blindenvoetbal, Showdown en Bocce. Daarnaast is Gehandicaptensport Nederland een organisatie die diverse projecten en programma’s ontwikkelt die bijdragen aan de ontwikkeling van de gehandicaptensport, zoals opleidingen, het opzetten van beweegaanbod voor mensen met een auditieve of visuele beperking en het coördineren van samenwerkingsverbanden tussen zorg, onderwijs en sport. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt jaarlijks de activiteiten van Gehandicaptensport Nederland met een financiële bijdrage.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak kennis met Saskia Morsink

Charity Diner

Donatie Outdoor Gelderland

Maak sport eerlijk