Gehandicaptensport Nederland

Gehandicaptensport Nederland is de sportbond voor Boccia, Goalball, Para Ice Hockey, Rolstoelrugby, Blindenvoetbal, Showdown en Bocce. Met als mottto dat iedereen moet kunnen sporten en bewegen.

Iederéén moet kunnen sporten en bewegen. Help jij mee?

Gehandicaptensport Nederland is de sportbond voor Boccia, Goalball, Para Ice Hockey, Rolstoelrugby, Blindenvoetbal, Showdown en Bocce. Daarnaast is Gehandicaptensport Nederland een organisatie die diverse projecten en programma’s ontwikkelt die bijdragen aan de ontwikkeling van de gehandicaptensport, zoals opleidingen, het opzetten van beweegaanbod voor mensen met een auditieve of visuele beperking en het coördineren van samenwerkingsverbanden tussen zorg, onderwijs en sport. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt jaarlijks de activiteiten van Gehandicaptensport Nederland met een financiële bijdrage.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Running Blind

Basketball Experience Nederland

Basketball Experience Nederland

Para-cycling

Maak sport eerlijk