Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation helpt kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ te sporten op een gewone vereniging. Ze gaan samen met hen op zoek naar een geschikte vereniging in de buurt.

Esther Vergeer: “Iedereen ‘gewoon’ sporten”

De Esther Vergeer Foundation helpt kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ te sporten op een gewone vereniging. En gaan samen met hen op zoek naar een geschikte vereniging in de buurt. Fonds Gehandicaptensport steunt jaarlijks de Esther Vergeer foundation met een financiële bijdrage om nog meer kinderen aan het sporten te krijgen.

Esther Vergeer Foundation Sportpoli
De Esther Vergeer Foundation Sportpoli wordt als extra consult toegevoegd aan de gesprekken met de behandelend artsen en zorgprofessionals in de academische kinderziekenhuizen. Kinderen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte krijgen een persoonlijk begeleidingstraject waarin gekeken wordt naar de sportwensen, -behoeften en mogelijkheden. Samen wordt een reguliere sportvereniging gevonden die bij het kind en zijn/haar beperking past.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak kennis met Saskia Morsink

Charity Diner

Donatie Outdoor Gelderland

Maak sport eerlijk