Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation helpt kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ te sporten op een gewone vereniging. Ze gaan samen met hen op zoek naar een geschikte vereniging in de buurt.

Esther Vergeer: “Iedereen ‘gewoon’ sporten”

De Esther Vergeer Foundation helpt kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ te sporten op een gewone vereniging. En gaan samen met hen op zoek naar een geschikte vereniging in de buurt. Fonds Gehandicaptensport steunt jaarlijks de Esther Vergeer foundation met een financiële bijdrage om nog meer kinderen aan het sporten te krijgen.

Esther Vergeer Foundation Sportpoli
De Esther Vergeer Foundation Sportpoli wordt als extra consult toegevoegd aan de gesprekken met de behandelend artsen en zorgprofessionals in de academische kinderziekenhuizen. Kinderen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte krijgen een persoonlijk begeleidingstraject waarin gekeken wordt naar de sportwensen, -behoeften en mogelijkheden. Samen wordt een reguliere sportvereniging gevonden die bij het kind en zijn/haar beperking past.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Running Blind

Basketball Experience Nederland

Basketball Experience Nederland

Para-cycling

Maak sport eerlijk