We zijn niet beperkt we worden beperkt

Sport draait om eerlijkheid. Als het startschot gaat, moet iedereen een even grote kans hebben om te winnen. Maar niet iedereen heeft een eerlijke kans.

Sporters met een beperking hebben een financieel nadeel. Zo zijn de kosten voor sporthulpmiddelen veel hoger en zijn er veel minder sportmogelijkheden en faciliteiten voor mensen met een beperking. Het speelveld voor sporters met en zonder beperking is niet gelijk, en dus ook niet eerlijk.

Met onze nieuwe donatiecampagne ‘We zijn niet beperkt, we worden beperkt’ zorgen wij samen met jou voor een eerlijke kans voor iedereen.

Help jij ook mee?

Wij hebben jouw hulp nodig om deze krachtige campagne aan het Nederlandse publiek te laten zien en donaties sop te halen voor alle sporters. Download hieronder de verschillende video’s en afbeeldingen die je online kunt gebruiken.

Wij zetten ons in

De KNVB, ING, PwC en Fonds Gehandicaptensport zetten zich gezamenlijk in voor alle spelers van Passend voetbal en de amateurclubs. Zo geven we Passend voetbal de aandacht die het verdient en stimuleren we verenigingen om Passend voetbal op te zetten.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak kennis met Saskia Morsink

Charity Diner

Donatie Outdoor Gelderland

Maak sport eerlijk