We zijn niet beperkt we worden beperkt

Sport draait om eerlijkheid. Als het startschot gaat, moet iedereen een even grote kans hebben om te winnen. Maar niet iedereen heeft een eerlijke kans.

Sporters met een beperking hebben een financieel nadeel. Zo zijn de kosten voor sporthulpmiddelen veel hoger en zijn er veel minder sportmogelijkheden en faciliteiten voor mensen met een beperking. Het speelveld voor sporters met en zonder beperking is niet gelijk, en dus ook niet eerlijk.

Met onze nieuwe donatiecampagne ‘We zijn niet beperkt, we worden beperkt’ zorgen wij samen met jou voor een eerlijke kans voor iedereen.

Help jij ook mee?

Wij hebben jouw hulp nodig om deze krachtige campagne aan het Nederlandse publiek te laten zien en donaties sop te halen voor alle sporters. Download hieronder de verschillende video’s en afbeeldingen die je online kunt gebruiken.

Wij zetten ons in

De KNVB, ING, PwC en Fonds Gehandicaptensport zetten zich gezamenlijk in voor alle spelers van Passend voetbal en de amateurclubs. Zo geven we Passend voetbal de aandacht die het verdient en stimuleren we verenigingen om Passend voetbal op te zetten.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Running Blind

Basketball Experience Nederland

Basketball Experience Nederland

Para-cycling

Maak sport eerlijk