Crowdfunding

Als vereniging of club (zonder winstoogmerk) een eigen project starten om vrijwilligers te werven, een G-toernooi te organiseren of om sportrolstoelen aan te schaffen bijvoorbeeld. Dat is Uniek Sporten Crowdfunding.

Sporten is hartstikke gezond. En hartstikke lekker. Daar moet iedereen van kunnen genieten. Daarom faciliteren we initiatieven die sporten en bewegen voor mensen met een beperking bevorderen. Via Uniek Sporten kun je als club of vereniging jouw eigen crowdfundingcampagne starten. Om geld op te halen om vrijwilligers te werven, een G-toernooi te organiseren of om sportrolstoelen aan te schaffen bijvoorbeeld. Met Uniek Sporten Crowdfunding heb je dit zo voor elkaar.

40% van het bedrag heb je al gelijk binnen
Ieder project op Uniek Sporten Crowdfunding dat voldoet aan de richtlijnen wordt gesteund door Fonds Gehandicaptensport. Je krijgt 40% van het bedrag dat je nodig hebt, met een maximum van € 5.000,-. Dat noemen we een vliegende start.

Je kan trouwens ook een project steunen. Graag zelfs. Of je nu een project start of steunt, een held ben je sowieso!

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Running Blind

Basketball Experience Nederland

Basketball Experience Nederland

Para-cycling

Maak sport eerlijk