Nu doneren

hoofdfoto

VriendenLoterij

Steun Fonds Gehandicaptensport door mee te spelen met de VriendenLoterij! De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Als deelnemer aan de loterij bepaal je zelf voor welk goed doel je meespeelt.

Speel mee voor Fonds Gehandicaptensport
Door te kiezen voor Fonds Gehandicaptensport draag je bij aan het structureel mogelijk maken van sporten voor mensen met een handicap. De helft van de lotprijs gaat direct naar Fonds Gehandicaptensport, koop daarom nu een lot in de VriendenLoterij en sta, samen met ons, als één team achter sporters met een handicap.

Speel mee

Winnen
Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer, met dit lotnummer kun je geweldige prijzen winnen. Je maakt maandelijks kans op tienduizenden prijzen zoals een stedentrip voor jou en je vrienden, een vakantie naar keuze of geldbedragen oplopend tot € 100.000,-.

Gerealiseerde projecten dankzij de VriendenLoterij
Fonds Gehandicaptensport heeft in 2016 maar liefst € 420.472,- mogen ontvangen van de VriendenLoterij. Met deze bijdrage kunnen we weer een belangrijke stap zetten in het realiseren van onze doelstelling: sport voor iedereen met een handicap mogelijk maken. De volgende projecten/activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij:
- Innovatieve projecten ter promotie/stimulering van sport voor gehandicapten.
- Financiering van sportevenementen.
- Aanschaf van aangepast sport- en spelmateriaal.
- Realiseren van bouwtechnische aanpassingen.

Meer informatie?
Lees hier meer over de VriendenLoterij