Nu doneren

hoofdfoto

Vereniging

Bord, shirt sponsoring of een actie organiseren kan een enorm positief effect hebben. Niet alleen door wat het op kan brengen voor Fonds Gehandicaptensport en daarmee voor de sporters met een handicap, maar ook door de positieve uitstraling wat een dergelijke actie heeft op clubleden.

Start een eigen actie

Wat voor actie zou de vereniging kunnen organiseren? Denk bijvoorbeeld eens aan een de organisatie van een sponsorloop, een veiling, een rommelmarkt

Via onze actiepagina kun je heel gemakkelijk geld inzamelen voor Fonds Gehandicaptensport. Je maakt eenvoudig jouw eigen online actiepagina aan en nodigt teamgenoten, sporters binnen de vereniging, vrienden, familie en collega’s uit om te helpen. Zij kunnen online hun donatie overmaken, en via de barometer kun je precies zien hoeveel geld je hebt opgehaald. Wij ondersteunen jouw actie graag met promotiematerialen en aandacht op onze website. 

Wil je een fondsenwervende actie opzetten, klik dan hier. Je wordt dan naar onze actiewebsite geleid.

Deelnemen aan de landelijke collecteweek

Ben je actief bij een sportvereniging en heeft jouw vereniging ook aanbod voor sporters met een handicap? En is jouw sportvereniging nog niet aangemeld voor de collecte van Fonds Gehandicaptensport? Doe dit dan snel! Want 25% van de opbrengst mag de collecterende vereniging zelf houden. Heeft de vereniging geen aanbod voor sporters met een handicap of plannen daarvoor, dan mag de vereniging 15% van de collecteopbrengst behouden.

Al zo'n 300 verenigingen doen jaarlijks mee en met groot succes! Zij steunen zo de sporters met een handicap en gelijktijdig de  vereniging want ook daar wordt direct geld voor opgehaald.

Om je aan te melden als sportvereniging aan de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport of  voor meer info klik dan hier:

Kici Kledingcontainer

Hiermee steun je als vereniging zelfs drie doelen: Fonds Gehandicaptensport, de eigen club én het milieu.